World Sports

Ελλαδάρα «λύγισε» το Μαυροβούνιο στα πέναλτι (14-13) και θα παίξει για τις θέσεις 5-6!

Ελλαδάρα «λύγισε» το Μαυροβούνιο στα πέναλτι (14-13) και θα παίξει για τις θέσεις 5-6!
Η Ελλάδα επικράτησε με 14-13 (15/02) του Μαυροβουνίου στα πέναλτι και πλέον, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σερβία και Ουγγαρία, για τις θέσεις 5-6 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ιταλία, που της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο, η Ελλάδα επικράτησε στα πέναλτι του Μαυροβουνίου, με τελικό σκορ 14-13.

Οι δύο ομάδες αμύνονταν εξαιρετικά στο πρώτο οκτάλεπτο, με το 2-2 να το αντικατοπτρίζει πλήρως. Οι Μαυροβούνιου βρήκαν δύο φορές απάντηση στα γκολ των Φουντούλη και Γκίλλα.

Το δεύτερο οκτάλεπτο είχε περισσότερα γκολ, με την Ελλάδα να ξεφεύγει με 6-4 χάρη στον Κάκαρη, αλλά το Μαυροβούνιο βρήκε ξανά λύσεις και ισοφάρισε στην αρχή της τρίτης περιόδου. Η ολοκλήρωσή της βρήκε την Ελλάδα ξανά μπροστά με δύο γκολ των Σκουμπάκη και Βλαχόπουλο, το οποίο στιγμές μετά έγινε 8-8.

Η Ελλάδα προσπαθούσε να ξεφύγει στο σκορ, αλλά η αντίπαλός της είχε άλλη γνώμη και έτσι το παιχνίδι έληξε 10-10 και οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, ψυχραιμότεροι ήταν οι Έλληνες διεθνείς, με τον Ζερδεβά μάλιστα να αποκρούει ένα πέναλτι, και η Εθνική επικράτησε με 4-3 και συνολικό σκορ 14-13.

Πλέον, περιμένει να μάθει τον νικητή του ζευγαριού Σερβία-Ουγγαρία για να παίξει για τις θέσεις 5-6 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0