World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Πρώτη εμφάνιση των μίνι παίδων στο τουρνουά, κατέκλυσαν το κολυμβητήριο Αλίμου

Waterpolo Trials Tournament: Πρώτη εμφάνιση των μίνι παίδων στο τουρνουά, κατέκλυσαν το κολυμβητήριο Αλίμου

Την εμφάμνισή τους για πρώτη φορά στο Waterpolo Trials Tournament πραγματοποίησαν την Κυριακή (11/02) η κατηγορία των μίνι παίδων (κ13), με τους μικρούς αθλητές να βιώνουν την εμπειρία ενός τουρνουά σε κανονικό τερέν και ρεαλιστικές συνθήκες.

Παρθενική... εμφάνιση των μίνι παίδων στο Waterpolo Trials Tournament και οι μικροί άθλητες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από πρώτο χέρι πως είναι να αγωνίζεσαι σε κανονικές συνθήκες, έτσι ακριβώς όπως εκτυλίσσεται ένας αγώνας πόλο.

Σαφώς και σε αυτές τις ηλικίες, ακόμη τίθονται οι βάσεις που θα τους εξελίξουν στους αθλητές του μέλλοντος, επομένως η ροή των αγώνων είναι... χαμηλότερων κυβικών, απ’ ότι τα ματς που θα παρακολουθήσει κανείς στις ομάδες  κ15 και κ17. Πολύ όμορφη εικόνα, βέβαια, με γεμάτες κερκίδες από γονείς και συγγενείς που παρακολούθησαν τους αγώνες, υποστηρίζοντας θερμά τα ενδιαφέροντα και τα όνειρα, ενδεχομένως, των παιδιών τους.

Την αρχή έκαναν οι ομάδες του Κερατσινίου και του Υδραϊκού, με τα παιδιά να ανταπεξέρχονται, παρά την φαινομενική δυσκολία του αθλήματος, σε οποιοδήποτε εμπόδιο, παρουσιάζοντας μια πολύ καλή εικόνα. Οι φιλοξενούμενοι, αποτελούν γνωστή δύναμη στο πόλο, και αυτό φάνηκε και στην ομάδα των μίνι παίδων. Τα παιδιά έχουν πάρει τις βάσεις που χρειάζονται και το έδειξαν κόντρα στην οικοδέσποινα, της οποίας επιβλήθηκαν με τελικό σκορ 18-5.

Στη συνέχεια οι μίνι παίδες του Χαϊδαρίου και του Νηρέα Γέρακα βούτηξαν στην πισίνα. Η ομάδα του Γέρακα κατάφερε να παίξει πιο συγκροτημένα. Δεν άφησε στην γηπεδούχο πολλούς χώρους να ανοίξει το παιχνίδι της, μπλοκάροντας τις προσπάθειές της για επιθετικές ενέργειες. Παρόλα αυτά, η προσπάθειά είναι που μετράει, αν και το ματς πήραν οι φιλοξενούμενοι, επίσης, με 18-5.

Τη σκυτάλη πήραν οι μίνι παίδες του Ναυπλίου και του Ιωνικού. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και δυσκόλεψαν πολύ την γηπεδούχο, η οποία όμως το πάλεψε μέχρι... τελικής πτώσεως. Το Ναύπλιο ανέκαμψε και πλησίασε πολύ στο σκορ, όμως ο Ιωνικός φαίνεται να είχε λίγη περισσότερη εμπειρία, παίρνοντας την νίκη με 15-10.

Η αγωνιστική μέρα έκλεισε με τους μίνι παίδες της Ηλιούπολης και του Ολυμπιακού. Το ματς ξεκίνησε με... χλιαρούς ρυθμούς μέχρι να βρουν τα πατήματά τους οι δύο ομάδες. Μόλις πήραν μπρος, το παιχνίδι έγινε πιο δυναμικό και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι αμφίρροπο. Παρόλα αυτά η οικοδέσποινα ήταν αυτή που έφυγε με νίκη (13-8).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0