World Sports

«Καταιγιστική» Ελλαδάρα πέρασε στα προημιτελικά και… ραντεβού με Ιταλία! (video)

«Καταιγιστική» Ελλαδάρα πέρασε στα προημιτελικά και… ραντεβού με Ιταλία! (video)

Μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας απέναντι στο Καζακστάν με 5-24 στο φόντο φαίνεται η Ιταλία για το εισιτήριο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Η Εθνική πόλο γυναικών αντιμετώπισε το Καζακστάν και κέρδισε την πρόκριση στα προημιτελικά Παγκοσμίου Υγρού Στίβου όπου θα συναντήσει την Ιταλία τη Δευτέρα (12/2) στις 19:30 για μία θέση στους «4» του θεσμού.

H Ελλάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο ματς με την Έλενα Ξενάκη να σημειώνει το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα της για να αυξήσει την διαφορά στο +3 από το Καζακστάν (1-4).

Η Νοβίκοβα μείωσε στο 2-4, όμως η «γαλανόλευκη» άρχισε να χτυπά ασταμάτητα διευρύνοντας το προβάδισμα για το 2-8.

Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος με την Ελλάδα να ελέγχει την αναμέτρηση σημειώνοντας άλλα δύο γκολ από την Μυριοκεφαλιτάκη και την Πλευρίτου για να φτάσει στα 10 τέρματα (2-10). Το Καζακστάν δεν κατάφερε να βάλει γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο έναντι των τεσσάρων της Εθνικής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιαννοπούλου άνοιξε κι άλλο την… ψαλίδα της διαφορά για το 3-15, ενώ η Εθνική με το ωραίο τελείωμα της Τριχά έφτασε στο +15 (3-18).

Το πέρασμα της Ελλάδας συνεχίστηκε με την ίδια ευκολία αποκτώντας διαδικαστικό χαρακτήρα με την Εθνική ομάδα σαν οδοστρωτήρας να πανηγυρίζει τη μεγάλη σε έκταση νίκη με 5-24.

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 0-4, 1-5, 2-7

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0