World Sports

Περίπατος για την Εθνική, «έπνιξε» τη Βραζιλία με 23-4! (video)

Περίπατος για την Εθνική, «έπνιξε» τη Βραζιλία με 23-4! (video)

Η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα, νικώντας άνετα τη Βραζιλία με 23-4.

Με φόρα από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Κίνα, η Εθνική Ομάδα έκανε το καθήκον της απέναντι (και) στη Βραζιλία, επικράτησε με  και συνέχισε με τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε δυναμικά στην πρώτη περίοδο, με τη Βραζιλία να παραμένει ανταγωνιστική στο διάστημα αυτό, όπως φανερώνει και το 6-3.


Από το δεύτερο οκτάλεπτο, η Εθνική αμύνθηκε καλύτερα και επιθετικά έμεινε με το πόδι στο… γκάζι, σημειώνοντας τέσσερα γκολ που έμειναν αναπάντητα από τους Βραζιλιάνους για το τελικό 10-3 του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε με την ίδια ένταση, κράτησε στην άμυνα το «μηδέν» και σκόραρε άλλα έξι γκολ. Το τελευταίο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με ακόμη επτά γκολ για την Εθνική, ενώ η Βραζίλια κατάφερε να σκοράρει μετά από δύο περιόδους, με το τελικό 23-4 να σηματοδοτεί μία εύκολη νίκη. 

Την Παρασκευή (09/02, 18:00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, όπου θα κριθεί η πρώτη θέση στο γκρουπ που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 4-0, 6-0, 7-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0