World Sports

«Γλυκό» φινάλε για την Εθνική, πήρε την πέμπτη θέση με… διαστημική επίθεση κόντρα στο Μαυροβούνιο!

«Γλυκό» φινάλε για την Εθνική, πήρε την πέμπτη θέση με… διαστημική επίθεση κόντρα στο Μαυροβούνιο!

«Πάτησε» στη δυναμική της εκκίνηση η Ελλάδα και έφτασε στη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο (16/01, 15-10), αν και στο φινάλε τα… χρειάστηκε. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκλεισε θετικά την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό του πόλο ανδρών, κατακτώντας την πέμπτη θέση.

Μπορεί στο φινάλε το ματς να έγινε, έστω και για λίγο, αμφίρροπο, ωστόσο η Εθνική μας δεν άφησε την «εκρηκτική» της εκκίνηση να πάει χαμένη. Η Ελλάδα κέρδισε το Μαυροβούνιο με 15-10 (16/01) και έτσι, τερμάτισε στην πέμπτη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο ανδρών, που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.

Πρώτος σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Γενηδουνιάς, με τέσσερα τέρματα, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Γκίλας, που σημείωσε τρία. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο Παγκόσμιο στη Ντόχα, που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε εντυπωσιακά, προηγήθηκε με 3-0 και έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο, ούσα μπροστά στο σκορ με 6-2.


Οι Μαυροβούνιοι μπορεί να στάθηκαν καλύτερα στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν και πολλά πράγματα. Έτσι, με την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου, η Ελλάδα συνέχιζε σταθερά να έχει «κεφάλι» στο σκορ, με 8-5.


Έπειτα, ο ρυθμός έπεσε και το Μαυροβούνιο βρήκε την ευκαιρία για να επιστρέψει στο παιχνίδι, μειώνοντας στην έναρξη της τελευταίας περιόδου σε 9-8. Αργυρόπουλος και Γκίλας, όμως, απάντησαν άμεσα και η Εθνική έφτασε στη νίκη με 15-10.


Τα οκτάλεπτα:
6-2, 2-3, 1-2, 6-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0