World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Εντυπωσιακός ΝΟ Πατρών, σταθερή αξία ο Πανιώνιος, ανεβαίνει το Περιστέρι και τα ντέρμπι... συνεχίζονται

Waterpolo Trials Tournament: Εντυπωσιακός ΝΟ Πατρών, σταθερή αξία ο Πανιώνιος, ανεβαίνει το Περιστέρι και τα ντέρμπι... συνεχίζονται
H Κυριακή (14/01) ήταν γεμάτη ντέρμπι και όμορφες αναμετρήσεις στο Waterpolo Trials Tournament, και πλέον έφηβοι και παίδες έχουν... μεταμορφωθεί από τις πρώτες τους εμφανίσεις, δείχνοντας μια όλο και πιο επαγγελματική εικόνα. Όσοι σκεφτούν να το ακολουθήσουν στο μέλλον, εξασφαλίζουν πως το ελληνικό πόλο βρίσκεται σε... καλά χέρια!

Την αρχή έκαναν οι έφηβοι των ΑΟΝΣ Μίλων και Ηλυσιακού, σε ένα ματς που αποδείχθηκε ντέρμπι. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έπαιρνε ανάσα, το παιχνίδι ήταν γρήγορο και τα γκολ έπεφταν... βροχή. Το τελικό σκορ ήρθε 9-9 και δεν σταμάτησαν να σκοράρουν οι παίκτες, μέχρι και στο τελευταίο δευτερόλεπτο, πριν λήξει ο αγώνας.

ΑΝΟ Γλυφάδας 2 και Ολυμπιακός πήραν θέση για την δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας. Οι έφηβοι των «κόκκινων» δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους τους να... ξεδιπλώσουν το παιχνίδι τους. Με άνεση και στυλ πήραν την νίκη απο την οικοδέσποινα, και με διαφορά μάλιστα (10-4).

Οι έφηβοι του Φαλήρου υποδέχτηκαν τον ΝΟ Πατρών σε ένα ακόμη ντέρμπι. Ενώ στην αρχή φαινόταν να έχουν το πάνω χέρι οι φιλοξενούμενοι, το Φάληρο άρχισε να βγάζει πιο γρήγορες αντεπιθέσεις, αιφνιδιάζοντας την αντίπαλη άμυνα και κάνοντας παραλίγο την ανατροπή. Τελικά, ο ΝΟ Πατρών πήρε την νίκη με 12-11, ενώ πρωταγωνίστησαν τα κλεψίματα και οι εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Δεν έλειπε ούτε η ΝΟ Πατρών παίδων, η οποία συναντήθηκε με τον Ολυμπιακό 1. Ένας εξίσου ενδιαφέρον αγώνας, με πολλές ανατροπές και ισχυρές συγκρούσεις. Το σκορ ήρθε στα ίσα, παρέμεινε για κάποιο διάστημα σταθερό, όμως οι μικροί αθλητές του Γιώργου Ψύχου «ενεργοποίηθηκαν», πρέσαραν τους αντιπάλους και πήραν το προβάδισμα, με το ματς να λήγει 12-9.

Έφηβοι Περιστερίου και Πανιωνίου είναι παλιοί γνώριμοι και συναντήθηκαν για ακόμη μια φορά. Το Περιστέρι, το οποίο στην αρχή του τουρνουά ήταν σε μια περιόδο σύστασης και προσαρμογής, έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο, σε σημείο που να μπορεί να κοντράρει θαραλλέα μεγαλύτερες εμβέλειας ομάδες, όπως οι φιλοξενούμενοι. Γρήγορες εναλλαγές και έντονος ρυθμός επικράτησαν και χάρισαν θέαμα, και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να καταστούν νικήτριες, όμως ο Πανιώνιος επικράτησε εν τέλει με 9-8.

Οι παίδες του Ιωνικού και της Ηλιούπολης είχαν, επίσης, συναντηθεί και παλαιότερα. Η Ηλιούπολη ακόμη ψάχνει να βρει τρόπο να ανελιχθεί, όμως οι αντίπαλες ομάδες της... βάζουν δύσκολα. Ίδια τύχη και με τον Ιωνικό, ο οποίος εμφανίστηκε πιο συγκροτημένος, αλλά και συγκεντρωμένος, με αποτέλεσμα να αποσπάσει την νίκη με 11-5.

Η Ροή, παρόλο που είναι πιο «μικρή» συγκριτικά με άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, βγάζει μια πολύ καλή εικόνα και οι παίδες της βελτιώνονται αγώνα με τον αγώνα. Ασκούν πίεση και δεν τα παρατάνε. Δυσκόλεψαν την Βουλιαγμένη και ανά φάσεις την περιόριζαν, όμως εκείνη τελικά βγήκε... αλώβητη (10-6).

Οι έφηβοι από την Πάτρα, λίγο πριν αποχωρήσουν, αναμετρήθηκαν με την Βουλιαγμένη. Εξίσου ισχυρές δυνάμεις στο πόλο, ο αγώνας διατηρούσε τον παράγοντα της αγωνίας. Πόντο πόντο το πήγαιναν οι δύο ομάδες, οι οποίες πρέσαραν το ιδιο σκληρά. Τελικά, ανώτερη αυτή τη φορά αναδείχθηκε η Βουλιαγμένη (12-10).

Η ημέρα έκλεισε με τους παίδες της Πετρούπολης και του Υδραϊκού. Η οικοδέσποινα είναι ακόμη μια ομάδα που δεν έχει συντονιστεί πλήρως και αυτό έδωσε... πάτημα στους φιλοξενούμενους να επικρατήσουν με τεράστια ευκολία και μεγάλη διαφορά (14-4).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0