World Sports

Με άμυνα από «ατσάλι», η Ελλάδα έριξε τη Γαλλία στο… καναβάτσο και πέταξε για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού!

Με άμυνα από «ατσάλι», η Ελλάδα έριξε τη Γαλλία στο… καναβάτσο και πέταξε για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού!

Η Ελλάδα ήταν εντυπωσιακή, «υπέταξε» τη Γαλλία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο Γυναικών με 15-7 (09/01) και έκλεισε θέση στους «4»! Εκεί, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. «Κλείδωσε» και η συμμετοχή στο Παγκόσμιο της Ντόχα!

Απίθανη η Εθνική Γυναικών, «διέλυσε» τη Γαλλία και έφυγε για τους «4» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο που διεξάγεται στο Αϊντχόβεν. Η Ελλάδα επικράτησε με 15-7 (09/01), έχοντας ως «όπλο» την άμυνά της και έτσι κλείδωσε την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης! 

Εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ισπανία (11/01), που απέκλεισε την Κροατία νικώντας με 17-6.

Παράλληλα, με τη συγκεκριμένη πρόκριση «κλείδωσε» και η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Ντόχα!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα, βρίσκοντας γρήγορα τρία τέρματα. Αν και οι Γαλλίδες επέστρεψαν, παίρνοντας το προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο με 4-3, η Ελλάδα βρήκε τις απαντήσεις πριν το ημίχρονο, όπου πήγε προηγούμενη με 6-5.


Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση ήταν «γαλανόλευκος» μονόλογος. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να νικά με 10-6 και να παίρνει εν τέλει την πρόκριση με 15-7.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0