World Sports

Άνετη και ωραία η Ελλάδα, «ισοπέδωσε» την Κροατία και είναι μία… ανάσα από τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού στο Αϊντχόβεν!

Άνετη και ωραία η Ελλάδα, «ισοπέδωσε» την Κροατία και είναι μία… ανάσα από τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού στο Αϊντχόβεν!

Η Εθνική Γυναικών έφτασε σε μία άνετη, όπως αναμενόταν, νίκη απέναντι στην Κροατία (06/01, 25-8), για τη 2η αγωνιστική στον Α’ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο στο Αϊντχόβεν και πλέον, περιμένει νίκη της Ολλανδίας, στο έτερο ματς του γκρουπ, ώστε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, η Εθνικής Γυναικών κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την Κροατία και φτάνει μία… ανάσα από την εξασφάλιση μιας θέσης ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, που διεξάγεται στο Αϊντχόβεν!

Η Ελλάδα, μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Ουγγαρία, έριξε στο… καναβάτσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας, επικρατώντας με 25-8 (06/01), για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου. Κορυφαίες για την Εθνική μας ήταν η Ξενάκη και η Ελληνιάδη, που σημείωσαν αμφότερες από πέντε τέρματα.

Με νίκη της Ολλανδίας απέναντι στην Ουγγαρία, στο έτερο ματς του γκρουπ, η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ θα «μονομαχήσει» για την πρωτιά με τις «οράνιε» την Κυριακή (07/01, 19:30).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0