World Sports

Μητσοτάκης: «Η τιμωρία των δολοφόνων του 31χρονου αστυνομικού και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν ζήτημα τιμής για την Πολιτεία»

Μητσοτάκης: «Η τιμωρία των δολοφόνων του 31χρονου αστυνομικού και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν ζήτημα τιμής για την Πολιτεία»

Τα συλλυπητήριά του στους οικείους του 31χρονου αστυνομικού εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του. Παράλληλα, τόνισε ότι η τιμωρία των δολοφόνων του είναι ζήτημα τιμής για την Πολιτεία.

Το πρωί της Τετάρτης (27/12) έγινε γνωστή η είδηση πως ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον Ρέντη, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του 31χρονου αστυνομικού, ενώ τόνισε ότι η τιμωρία των δολοφόνων του είναι ζήτημα τιμής για την Πολιτεία.

Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού:

«Με οδύνη η Ελλάδα υποκλίνεται στην απώλεια του ήρωα αστυνομικού μας Γιώργου Λυγγερίδη. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη θυσία του, την ώρα του καθήκοντος. Αλλά και στην άνιση μάχη που έδωσε, επί μέρες, μετά την άνανδρη επίθεση εναντίον του.

Η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία. Μία ιερή πρόκληση στη μνήμη του Γιώργου στην οποία θα απαντήσουμε ενωμένοι. Με ισχύ, δικαιοσύνη και συνέπεια.

Στους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του παλικαριού με το εθνόσημο απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0