World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Συνεχίστηκαν οι ανταγωνιστικές αναμετρήσεις – Νίκες και για τις δύο ομάδες του Ολυμπιακού

Waterpolo Trials Tournament: Συνεχίστηκαν οι ανταγωνιστικές αναμετρήσεις – Νίκες και για τις δύο ομάδες του Ολυμπιακού

Η αγωνιστική δράση για το Waterpolo Trials Tournament συνεχίστηκε και την Κυριακή (10/12) στο κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με πέντε αναμετρήσεις, παίδων και εφήβων.

Η ημέρα ξεκίνησε με τους παίδες να ρίχνονται στην πισίνα για τις πρώτες «μάχες». To Περιστέρι υποδέχθηκε τον Ιωνικό, ο οποίος πήρε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και αξιοποίησε με τον κατάλληλο τρόπο τις κερδισμένες αποβολές, σκοράροντας αρκετά γκολ. Παρότι το Περιστέρι άρχισε να παίζει καλύτερα από το δεύτερο ημίχρονο μειώνοντας τη διαφορά, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 15-10.

Στην επόμενη αναμέτρηση, ο Υδραϊκός αντιμετώπισε την ΑΕΚ, την οποία νίκησε με 12-9. Ο Υδραϊκός απέκτησε από νωρίς προβάδισμα, η ΑΕΚ προσπάθησε να πλησιάσει και να ισοφαρίσει, ωστόσο η οικοδέσποινα ξέφυγαν στο φινάλε με τρία γκολ, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των αντιπάλων τους.

Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις των εφήβων, με πρώτη αυτή του Ολυμπιακού 2 απέναντι στον Υδραϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν σχετικά εύκολα 10-3. Το ματς ξεκίνησε με πολύ καλές άμυνες εκατέρωθεν, ωστόσο ο Ολυμπιακός «χτύπησε» στην κόντρα και στον παίκτη παραπάνω για να πάρει ένα σαφές προβάδισμα που διατήρησε μέχρι το τέλος.

Επόμενο παιχνίδι ήταν αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού 1 και του Περιστερίου που αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκληρό και ανταγωνιστικό. Τα γκολ ήρθαν κυρίως στους παραπάνω, με τις αποβολές να διαδέχονται η μία την άλλη. Αν και ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει στην αρχή μια ασφαλή διαφορά τερμάτων, στη συνέχεια την απώλεσε και το Περιστέρι ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (7-7). Προς το τέλος, η οικοδέσποινα «έχτισε » μια μικρή διαφορά για να έρθει το τελικό 13-10 υπέρ τους.

Την αυλαία στο πρόγραμμα… έριξε η αναμέτρηση του ΑΟΝΣ Μίλωνα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας 2, όπου οι έφηβοι των φιλοξενούμενων επικράτησαν με 14-5. Η Γλυφάδα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και ξέφυγε στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας γκολ σε κόντρα επιθέσεις, με τον Μίλωνα να μην καταφέρνει να ακολουθήσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0