World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Νίκες για Παναθηναϊκό, Περιστέρι και Βουλιαγμένη – Βελτιωμένοι οι έφηβοι του Ολυμπιακού

Waterpolo Trials Tournament: Νίκες για Παναθηναϊκό, Περιστέρι και Βουλιαγμένη – Βελτιωμένοι οι έφηβοι του Ολυμπιακού

Παίδες και έφηβοι βούτηξαν στην πισίνα του κολυμβητηρίου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για άλλη μία αγωνιστική ημέρα, με το Waterpolo Trials Tournament να συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο (09/12) προσφέροντας δυνατές «μονομαχίες».

Η πρώτη αναμέτρηση ήταν μεταξύ των παίδων του Παναθηναϊκού 1 και του Πανιωνίου, με την οικοδέσποινα να επικρατεί 11-2. Αν και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, οι «πράσινοι» πήραν στη συνέχεια τα ηνία. Με συνεχή κλεψίματα «χτύπησαν» τον αντίπαλο στην κόντρα, διεύρυναν το σκορ και διατήρησαν σχετικά εύκολα τη νίκη, με την ομάδα του Πανιωνίου να μη μπορεί να βρει απαντήσεις.

Ακολούθησαν οι παίδες του Υδραϊκού και του Περιστερίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν στις λεπτομέρειες τη νίκη με τελικό σκορ 11-9. Μέχρι το ημίχρονο το Περιστέρι υπερείχε ξεκάθαρα του αντιπάλου του, όμως ο Υδραϊκός επέστρεψε στην επανάληψη και έφερε το ματς στα ίσα λίγο πριν το τέλος. Εκεί, η ομάδα του Περιστερίου ξέφυγε με δύο γκολ διαφορά, επικρατώντας τελικά σε μια αναμέτρηση που δεν έχασε στιγμή το προβάδισμα.

Τελευταίοι στην πισίνα βούτηξαν οι έφηβοι της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού 1. Αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές και τρία χαμένα πέναλτι, με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να βρίσκονται σε καλή μέρα. Η Βουλιαγμένη δημιούργησε ένα καλό προβάδισμα βρίσκοντας γκολ από κόντρα επιθέσεις, ενώ ο Ολυμπιακός μείωσε τη διαφορά στο φινάλε, με το ματς να λήγει 8-5 υπέρ της οικοδέσποινας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0