World Sports

Οικονόμου σε Ολυμπιακό: «Ισχυρισμοί που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα»

Οικονόμου σε Ολυμπιακό: «Ισχυρισμοί που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα»

Με νέες δηλώσεις ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου έδωσε την δική του απάντηση στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τονίζοντας πως οι αρχές κάνουν την δουλειά τους με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, κάτι που ο Ερασιτέχνης διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου απάντησε στην σκληρή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΛ.ΑΣ. διαχειρίστηκε τα θλιβερά γεγονότα της Πέμπτης (07/12).

Ο Οικονόμου τόνισε πως η Ελληνική Αστυνομία δρα με σεβασμό και τηρεί πάντοτε τους νόμους, κάτι που η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη διαψεύδει κατηγορηματικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου:

«Μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του 31χρονου αστυνομικού, και ενώ όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη ζωή του, επιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ., με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα. Με αναφορές, μάλιστα, σε σκοτεινές και περίεργες εποχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας. η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό. Στην προσπάθειά της αυτή έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και τη στήριξή μου. Οι στιγμές επιβάλλουν τον σεβασμό στο έργο των Αρχών και την ομόθυμη στήριξη της κοινωνίας, τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο και για να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι με δολοφονική διάθεση. Κάθε άλλη ενέργεια δυσχεραίνει και υπονομεύει το έργο των Αρχών της Πολιτείας μας και είναι σε ριζική αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0