World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Η Γλυφάδα έφυγε με άλλη μια νίκη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου και πρώτη εμφάνιση για τον ΟΦΗ

Waterpolo Trials Tournament: Η Γλυφάδα έφυγε με άλλη μια νίκη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου και πρώτη εμφάνιση για τον ΟΦΗ

Επέστρεψαν οι παίδες και οι έφηβοι για ακόμη ένα Σαββατοκυριακό (02 & 03/12) στο Waterpolo Trials Tournament, με τρεις αγώνες back-to-back το απόγευμα του Σαββάτου (03/12) στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Την αρχή έκαναν οι παίδες του Υδραϊκού και του ΑΝΟ Γλυφάδας 2. Ο Υδραϊκός δείχνει πολύ καλά στοιχεία και αγώνα με τον αγώνα τα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη σημεία βελτίωσης, πάνω στα οποία «πάτησαν» οι φιλοξενούμενοι και κατάφερουν να πάρουν την νίκη (11-6).

Ευθής αμέσως, ακολούθησαν οι έφηβοι του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, δύο ομάδες ισχυρές, όμως αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν σε πιο υποτονικούς ρυθμούς. Οι «πράσινοι» μπόρεσαν και επιβλήθηκαν με σημαντική διαφορά (13-6), αλλά ο Πανιώνιος δεν τα παρατά και ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη αναμέτρησή του.

O ΟΦΗ βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (02 & 03/12) στην Αθήνα και αποφάσισε να λάβει μέρος στο τουρνουά ως Wild Card. Οι παίδες του φιλοξενήθηκαν από την Πετρούπολη και έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έλεγχαν περισσότερο το παιχνίδι στην αρχή, μετά η οικοδέσποινα ανάκαμψε, όμως τελικά έκαναν ποδαρικό με... νίκη (11-10).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0