World Sports

Waterpolo Trials Tournament: To Περιστέρι πήρε τη νίκη μέσα από τα... χέρια του Καζακστάν – Πρώτη εμφάνιση για την ΝΕ Πατρών

Waterpolo Trials Tournament: To Περιστέρι πήρε τη νίκη μέσα από τα... χέρια του Καζακστάν – Πρώτη εμφάνιση για την ΝΕ Πατρών

Δέκα αγώνες έλαβαν χώρα την Κυριακή (26/11) στην πισίνα του Αλίμου με την Εθνική Καζακστάν να συνεχίζει την προθέρμανσή του και τους παίδες και εφήβους να ανεβαίνουν σταδιακά επίπεδο.

Νωρίς νωρίς το πρωί άρχισαν τα αγωνίσματα, με τους παίδες της Ηλιούπολης και της Ροής να έχουν την πρωτιά. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σχετική ευκολία 11-6, αλλά και η οικοδέσποινα προσπαθεί και δεν τα παρατάει. Η Ηλιούπολη φιλοξενήθηκε ύστερα από τον Παναθηναϊκό 1, όπου ούτε εκεί κατάφερε να πάρει πόντο, με τους «πράσινους» να παίρνουν το ματς 11-6.

Οι παίδες του ΑΝΟ Γλύφαδας 2 συναντήθηκαν με τον Παναθηναϊκό 2 σε ένα παιχνίδι ανατρεπτικό. Η ομάδα της Γλυφάδας προηγούνταν 5-1, όμως οι «πράσινοι» φόρτσαραν και κατάφεραν να φύγουν με νίκη (8-5).

Η Εθνική Νέων Καζακστάν συνέχισε την προθέρμανσή της, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανιώνιο. Δυνατές ομάδες και οι δύο, σκληρός αγώνας, ισχυρές αναμετρήσεις, όμως οι νέοι του Καζακστάν επικράτησαν τελικά 14-8. Το Καζακστάν έκλεισε κιόλας την ημέρα, κόντρα στο Περιστέρι, το οποίο, μάλιστα, είναι ο μόνος ελληνικός σύλλογος που επιβλήθηκε των νέων, με το ματς να λήγει 14-10.

Η Ηλιούπολη εμφανίστηκε και με τους εφήβους της, οι οποίοι υποδέχτηκαν την ΝΕ Πατρών, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο τουρνουά. Η οικοδέσποινα παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται όλο και περισσότερο, κόντραρε πολύ τους φιλοξενούμενους, αλλά εκείνοι νίκησαν στο τέλος 16-13. Ο αγώνας της ΝΕ Πατρών με τον ΑΝΟ Γλυφάδας 1 ήταν ισάξιος και αυτό φάνηκε και στο τελικό 10-10.

Ακόμη ένα ματς που έληξε στα ίσα ήταν εκείνο των παίδων του Περιστερίου με τον Πανιώνιο (12-12). Ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας, χάρισαν θέαμα, όπως κάνει άλλωστε κάθε αγώνας που παίζετε στον πόντο.

Οι έφηβοι της ΑΕΚ έπαιξαν κόντρα στον Υδραϊκό και δεν μπόρεσαν να συμβαδίσουν με τους φιλοξενούμενους που τους «ισοπέδωσαν» (16-2). Τέλος, οι έφηβοι του ΑΝΟ Γλυφάδας 2 φιλοξένησε τον Νηρέα Γέρακα, που συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις και κατάφερε να κλέψει την... νίκη, με το παιχνίδι να λήγει 9-6.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0