World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι μικροί... μαχητές έδωσαν το «παρών» - Εμφάνιση... έκπληξη από την Εθνική Καζακστάν

Waterpolo Trials Tournament: Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι μικροί... μαχητές έδωσαν το «παρών» - Εμφάνιση... έκπληξη από την Εθνική Καζακστάν

Δεν πτοήθηκαν παίδες και έφηβοι από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Με συνοδοιπόρους τους τον αέρα και τη βροχή, βούτηξαν στην πισίνα του Αλίμου το Σάββατο (25/11), δίνοντας μετωπικές μάχες, καθώς το Waterpolo Trials Tournament συνεχίζεται. Εμφάνιση - έκπληξη είχαμε και από την Εθνική Νέων Καζακστάν, που επέλεξε την διοργάνωση εν όψει της προετοιμασίας της.

Ο καιρός δεν έκανε τη χάρη στους μικρούς παίκτες του Waterpolo Trials Tournament το Σάββατο (25/11), δυσκόλεψε το έργο τους, όμως κατάφεραν να ανταπεξέλθουν κόντρα στο κρύο και την βροχή που όλο και δυνάμωνε.

Τέσσερις αγώνες έλαβαν χώρα, με τους παίδες του Υδραϊκού και του Εθνικού να κάνουν την αρχή. O Εθνικός έχει χάσει λίγο τον ρυθμό και την φόρμα του, με αποτέλεσμα η οικοδέσποινα να «πατήσει» πάνω σε αυτό και να πάρει το ματς με μεγάλη άνεση (14-6).

Στη συνέχεια, οι έφηβοι της Ηλιούπολης, οι οποίοι σημειώνουν σημαντική άνοδο, υποδέχτηκαν τον Νηρέα Γέρακα. Στην αρχή, το ματς παιζόταν στον πόντο, όμως η οικοδέσποινα βρήκε τον τρόπο να αυξήσει αρκετά το προβάδισμά της και να γλιτώσει τον κίνδυνο, με τον αγώνα να λήγει 11-6.

Οι έφηβοι των Ολυμπιακού και Πανιωνίου πήραν... την σκυτάλη. Οι «ερυθρόλευκοι» ασκούσαν τρομερές πιέσεις, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν εκπαιδευτεί καλά σε αυτές, ήρθαν προετοιμασμένοι και αντιστάθηκαν, μέχρι που γύρισαν το ματς. Το επίπεδο τρομακτικά υψηλό και των δύο ομάδων, με τον Πανιώνιο να επικρατεί 14-10.

Το πρόγραμμα έκλεισαν οι έφηβοι του Φαλήρου που υποδέχτηκαν την Εθνική Νέων Καζακστάν. Το Καζακστάν διανύει περίοδο προετοιμασίας και επέλεξε την χώρα μας και το τουρνουά για αυτήν. Οι φιλοξενούμενοι «εκτόξευαν» ασταμάτητα πυραύλους... τρυπώντας τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, με το Νο.9 να ξεχωρίζει. Το... ελληνικό στοιχείο πλησίασε πολύ, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν το ματς 10-8.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0