World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Κατά μέτωπο συγκρούσεις, εντυπωσιακές και ποιοτικές αναμετρήσεις παίδων και εφήβων

Waterpolo Trials Tournament: Κατά μέτωπο συγκρούσεις, εντυπωσιακές και ποιοτικές αναμετρήσεις παίδων και εφήβων

Ακόμη μια Κυριακή (19/11) γεμάτη εντυπωσιακές μάχες στο Waterpolo Trials Tournament. Αν και η ημέρα... έλαμψε από παίδες, οι έφηβοι έκαναν την αρχή. Ο ΑΟΝΣ Μίλων υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό (9-9) στα πρωινά αγωνίσματα και ύστερα τον Υδραϊκό (13-7) το απόγευμα. Οι παίδες του Περιστερίου φιλοξένησαν τον Ιωνικό (11-5), ο οποίος με τη σειρά του υποδέχτηκε αργότερα τον Πανιώνιο (10-5). Οι παίδες του Πανιωνίου δε, αντιμετώπισαν την Βουλιαγμένη στην έδρα της (16-6), η οποία έκλεισε την αγωνιστική ημέρα, φιλοξενώντας τον ΑΝΟ Γλυφάδας (11-10).

Νωρίς και αυτή την Κυριακή (19/11) παίδες και έφηβοι συγκεντρώθηκαν στην πισίνα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο τουρνουά. Οι έφηβοι των ΑΟΝΣ Μίλων και Ολυμπιακού έκαναν την αρχή, με την, σχετικά, πιο άπειρη οικοδέσποινα να μην πτοείται από το αρχικό προβάδισμα των «κόκκινων» και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (9-9).

Ακολούθησαν οι παίδες του Περιστερίου και του Ιωνικού. Οι Περιστεριώτες μέχρι στιγμής έχουν δείξει ποιοτικά χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικότητα, έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως οι φιλοξενούμενοι τους... έβαλαν δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι, ως πιο έμπειρη ομάδα, πρέσαραν σωστά και αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με διαφορά (11-5).

Τα πρωινά αγωνίσματα έκλεισαν με τους παίδες της Βουλιαγμένης και του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν από ήττα το Σάββατο (18/11), έχοντας δείξει, πάραυτα, μια άρτια εικόνα. Παράμενει, όμως, μια νέα ομάδα, υπό σύσταση, και τα χρόνια εμπειρίας που... κουβαλάει στις πλάτες της η οικοδέσποινα, επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά. Ο Πανιώνιος αντιστάθηκε και πάλεψε, αλλά δεν άντεξε στην πίεση της Βουλιαγμένης, η οποία πήρε το ματς 16-6.

Στην απογευματινή δράση, οι έφηβοι του ΑΟΝΣ Μίλων συναντήθηκαν με εκείνους του Υδραϊκού. Όσο προχωράει το τουρνουά, η οικοδέσποινα βελτιώνεται όλο και περισσότετρο, έχει ρίξει δουλειά και στον αγωνιστικό χώρο βγάζει μια ψυχραιμία. Οι φιλοξενούμενοι ανά στιγμές δεν τα έβρισκαν στην... συνεννόηση και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι αμφίρροπο, όμως κατάφεραν και «τσέπωσαν» την νίκη (13-7).

Τη σκυτάλη πήραν οι παίδες του Ιωνικού, οι οποίοι ήρθαν αντιμετώποι με τον Πανιώνιο. Ένα ισάξιο ματς, βέβαια οι νεοσύστατοι φιλοξενούμενοι έδειξαν σθένος και ποιότητα. Εντυπωσιακές αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και πολλές ευκαιρίες για την ομάδα, αλλά δεμένη και καλά συγκροτημένη η άμυνα της οικοδέσποινας. Δυνατές συγκρούσεις και «δίψα» για νίκη και από τις δύο ομάδες, με τον Ιωνικό να φεύγει εν τέλει νικητής (10-5).

Την ημέρα έκλεισαν, σε ένα ντέρμπι... νοτίων προαστίων, οι παίδες της Βουλιαγμένης και του ΑΝΟ Γλυφάδας 1. Όμορφα γκολ, εξαιρετική συνεννόηση μεταξύ παικτών, ήταν λες και δεν έβλεπες μπροστά σου παιδιά, αλλά σωστούς επαγγελματίες. Η ομάδα της Γλυφάδας άνοιξε το σκορ, όμως η οικοδέσποινα πάντα έπαιρνε προβάδισμα, μέχρι που οι φιλοξενούμενοι έφερναν διαρκώς το ματς στα ίσα. Όποιος και να κέρδιζε, θα το άξιζε, όμως η Βουλιαγμένη πήρε το παιχνίδι 11-10.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0