World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Οι παίδες... κατέκλυσαν την Βουλιαγμένη – Πρώτη εμφάνιση για τον Πανιώνιο

Waterpolo Trials Tournament: Οι παίδες... κατέκλυσαν την Βουλιαγμένη – Πρώτη εμφάνιση για τον Πανιώνιο

Την τιμητική τους είχαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19/11) οι παίδες με κόντρες... υψηλών προδιαγραφών. Το Σάββατο (18/11) την αυλαία άνοιξαν o ΑΝΟ Γλυφάδας 1 με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν ο ΑΝΟ Γλυφάδας 2 με τον Πανιώνιο και την αγωνιστική ημέρα έκλεισαν η Βουλιαγμένη απέναντι στον Ιωνικό.

Όλο και πιο βαθιά εισχωρούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις παίδες και έφηβοι και το Waterpolo Trials Tournament αποκτά όλο και περισσότερη δράση, κερδίζοντας τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.

Το Σάββατο (18/11) οι παίδες... κατέκτησαν την πισίνα της Βουλιαγμένης. Ξεκινήσαμε με ισχυρή αναμέτρηση, με τον ΑΝΟ Γλυφάδας 1 να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Η οικοδέσποινα παρουσιάστηκε ανώτερη, αν και προς στιγμήν η ομάδα του Γιώργου Ψύχου γύρισε το ματς προς όφελός της. Η Γλυφάδα επανήλθε γρήγορα και κατάφερε να προσθέσει ακόμη μια νίκη στα επιτεύγματά της, με το παιχνίδι να λήγει 15-9.

Στη συνέχεια, η δεύτερη ομάδα της Γλυφάδας υποδέχτηκε τον Πανιώνιο, ο οποίος λόγω αδυναμίας πριν τέσσερα Σαββατοκύριακα (21-22/10) δεν είχε αγωνιστεί, πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση. Θεαματικές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες, ομάδες παρόμοιας εμβέλειας, δυσκόλεψαν η μια την άλλη, όμως το ματς κατάφερε να πάρει στον πόντο η οικοδέσποινα (8-5).

Η βραδιά έκλεισε με την Βουλιαγμένη και τον Ιωνικό. Οι πρώτοι στην βαθμολογία φιλοξενούμενοι πλησιάσαν αρκετά, αλλά δεν μπόρεσαν να συναγωνιστούν την έμπειρη οικοδέσποινα, η οποία, αν και δυσκολεύτηκε, έφυγε με ακόμη μια νίκη (13-9).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0