World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Ακόμη περισσότερες νέες εμφανίσεις και... ανατροπή στην ανατροπή!

Waterpolo Trials Tournament: Ακόμη περισσότερες νέες εμφανίσεις και... ανατροπή στην ανατροπή!

Αντροπές, ματς με... δυνατές συγκινήσεις, ένταση και πάθος επικράτησαν στα αγωνίσματα της Κυριακής (29/10) στο Waterpolo Trials Tournament, σε μια μέρα γεμάτη παιχνίδια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι παίδες του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν τη νεοφερμένη Ροή, η οποία αντιστάθηκε, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, όμως στο τέλος υπέκυψε. Με τελικό σκορ 12-9, πλησίασαν πάρα πολύ την οικοδέσποινα, μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή, όμως η ομάδα του Γιώργου Ψύχου βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει και να πάρει τρεις βαθμούς.

Οι έφηβοι της ΑΕΚ είχαν σειρά, οι οποίοι εμφανίστηκαν, επίσης, για πρώτη φορά στο τουρνουά. Κόντρα στον Ολυμπιακό 2 δυσκολεύτηκαν πολύ, όμως ακόμη είναι η αρχή. Βέβαια, και για τους φιλοξενούμενους ήταν το πρώτο ματς, αφού κατέβηκαν με ομάδα δεύτερης δυναμικότητας. Η ΑΕΚ δεν άντεξε εν τέλει στην πίεση που της ασκήθηκε και ο Ολυμπιακός 2 επικράτησε 23-2.

Αμέσως μετά, δράση ανέλαβαν οι παίδες της Ηλιούπολης και του Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι δε, βούτηξαν για πρώτη φορά στην πισίνα των νοτίων προαστίων, μιας και την Κυριακή (22/10) αγωνίστηκαν στην Πετρούπολη. Ένας... δραματικός αγώνας με πολύ ένταση και σταθερό ρυθμό. Αμέτρητες εναλλαγές, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των θεατών. Ο νικητής μπορούσε να κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, όμως το ματς έληξε 8-8, άκρως αντιπροσωπευτικό για την σημερινή εικόνα κα των δύο ομάδων.

Τα πρωινά παιχνίδια έκλεισαν με τους εφήβους του Περιστερίου και της Βουλιαγμένης, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν, επίσης, την πρώτη τους εμφάνιση. Το Περιστέρι ακόμη δεν έχει βρει τον τρόπο να φεύγει με νίκες, ίσως οι άλλες ομάδες είναι πιο έμπειρες, ίσως δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή στην επικοινωνία παικτών και προπονητή. Όμως, ποτέ δεν σταματά να προσπαθεί και αυτό οφείλει να αναγνωριστεί. Στο ντεμπούτο τους οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με μια εντυπωσιακή διαφορά, 19-4.

Το απόγευμα η ΑΕΚ αγωνίστηκε ξανά και αυτή τη φορά υποδέχτηκε τον Νηρέα Γέρακα. Προσπάθησε περισσότερο, όμως και πάλι υπέκυψε μπροστά στον αντίπαλο. Αυτή τη φορά ο αγώνας έληξε 23-8 και οι έφηβοι του «δικέφαλου» φεύγουν σκεπτόμενοι τον επόμενο αγώνα.

Παίδες Περιστερίου και Ροής συναντήθηκαν στον δεύτερο, επίσης, αγώνα της ημέρας για κάθε ομάδα. Αυτή τη φορά το Περιστέρι, παρόλο που έφυγε με δεύτερη ήττα πλησιάσε πολύ περισσότερο τη Ροή και έδειξε περισσότερο σθένος. Οι φιλοξενούμενοι, πάραυτα, «τσέπωσαν» την πρώτη νίκη τους με 16-10.

Η ημέρα έκλεισε με τους έφηβους του Ολυμπιακού να φιλοξενούν την Βουλιαγμένη. Ένα σωστό ντέρμπι που δεν θα μπορούσε να λήξει χωρίς να κριθεί στον πόντο. Σκληρή μάχη, ποιοτικό επίπεδο και τελικό σκορ 9-7 για την Βουλιαγμένη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0