World Sports

Waterpolo Trials Tournamnet: Το Φάληρο «λύγισε» μπροστά στον Παναθηναϊκό 1 – Η Ηλιούπολη απόλαυσε την νίκη που... έψαχνε

Waterpolo Trials Tournamnet: Το Φάληρο «λύγισε» μπροστά στον Παναθηναϊκό 1 – Η Ηλιούπολη απόλαυσε την νίκη που... έψαχνε

Την Κυριακή (22/10) οι έφηβοι συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Waterpolo Trials Tournament. Τα αγωνίσματα χωρίστηκαν σε δύο πρωινά (ΗλιούποληΦάληρο και ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 1) και σε δύο απογευματινά (Παναθηναϊκός 1Φάληρο και ΗλιούποληΟλυμπιακός). Δύο παιχνίδια για κάθε ομάδα. Οι παίδες του Πανιώνιου λόγω αδυναμίας δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν και τα ματς τους ακυρώθηκαν μέχρι νεωτέρας.

Νωρίς το πρωί για ακόμη μια Κυριακή ξεκίνησαν τα αγωνίσματα του Waterpolo Trials Tournament. Στην πισίνα της Ηλιούπολης βούτηξαν το Φάληρο, η Ηλιούπολη, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός 1, με τις ίδιες ομάδες να αναμετρούνται και το απόγευμα.

Την έναρξη της τρίτης αγωνιστικής Κυριακής (22/10) σήμανε το ματς της Ηλιούπολης με το Φάληρο. Και πάλι οι φιλοξενούμενοι φύγανε με νίκη, πρεσάροντας απίστευτα την οικοδέσποινα, η οποία ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει κάτω από τέτοια πίεση. Το παιχνίδι έληξε 11-5 και οι έφηβοι του Φαλήρου απόλαυσαν ακόμη ένα επίτευγμα.

Στη συνέχεια, το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων έλαβε χώρα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό 1. Ένα δυνατό και αρκετά πιεστικό ματς. Και οι δύο ομάδες έδειξαν μαχητικότητα, πείσμα και «δίψα» για την νίκη. Εξαιρετική αντίσταση έδειξε ο τερμστοφύλακας του Παναθηναϊκού 1, που προστάτεψε αποτελεσματικά την εστία του. Στο τέλος, όμως, ένας είναι ο νικητής και αυτή τη φορά την... άρπαξαν οι «πράσινοι», με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 20-5.

Το απόγευμα ο Παναθηναϊκός 1 και το Φάληρο έλαβαν ξανά θέσεις. Η ομάδα του Ιωάννη Σταύρου έσπασε το σερί του Φαλήρου και μάλιστα, επικράτησαν με αρκετά μεγάλη διαφορά. Από την πρώτη τους εμφάνιση το Σάββατο (21/10) δεν έχουν χάσει αγώνα και αυτό έδειξαν και στους εφήβους του Φαλήρου, πως έχουν έρθει μόνο για την νίκη. Αυτό φάνηκε άλλωστε, από το τελικό 12-4.

Τα αγωνίσματα έκλεισαν με την Ηλιούπολη και τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής οι έφηβοι των «κόκκινων» δεν έχουν καταφέρει να δείξουν τις δυνατότητές τους, έχουν δυσκολευτεί και το ματς με την οικοδέσποινα δεν άλλαξε τα δεδομένα. Η Ηλιούπολη μετά από αρκετά χαμένα παιχνίδια πήρε την νίκη που τόσο πολύ ονειρευόταν. Ο αγώνας έληξε 10-6 και η το αποτέλεσμα τους άξιζε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0