World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Δυναμική επιστροφή των εφήβων με νέες προσθήκες – Ντεμπούτο για τους παίδες της Βουλιαγμένης και τους εφήβους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού 1

Waterpolo Trials Tournament: Δυναμική επιστροφή των εφήβων με νέες προσθήκες – Ντεμπούτο για τους παίδες της Βουλιαγμένης και τους εφήβους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού 1

Ένα κενό Σαββατοκύριακο ήταν αρκετό για να ξεκουραστούν παίδες και έφηβοι και να επιστρέψουν ακόμα πιο ορεξάτοι στο Waterpolo Trials Tournament. Το Φάληρο κράτησε το αήττητο, ο Παναθηναϊκός 1 έδειξε το καλύτερο... πρόσωπό του και η νεοφερμένη Βουλιαγμένη μπήκε... με το δεξί.

Παίδες και έφηβοι μάζεψαν δυνάμεις και επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις συγκεντρωμένοι με στόχο την νίκη. Όσοι ηττήθηκαν τα έδωσαν όλα και έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όσοι έφυγαν νικητές, απλώς επιβεβαιώσαν την δουλειά που έχουν ρίξει παίκτες και προπονητές για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Οι έφηβοι του Φαλήρου δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν κανέναν να τους χαλάσει το σερί. Τέταρτος αγώνας και «τσέπωσαν» ακόμη μια εντυπωσιακή νίκη. Επιβλήθηκαν 12-7 του Ολυμπιακού, όχι τεράστια διαφορά, όμως η εμπειρία του Φαλήρου δεν λείπει από κανέναν αγώνα.

Σειρά είχαν οι έφηβοι της Ηλιούπολης που υποδέχτηκαν τον Παναθηναϊκό 1, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τον Παναθηναϊκό 2. Όπως έχει ξαναειπωθεί, η οικοδέσποινα πρέπει να δουλέψει σκληρά, έχει ακόμη μεγάλο δρόμο να διανύσει μέχρι να μπορεί να αντιμετωπίσει μεγαλύτερων κυβικών αντιπάλους από την ίδια. Παρόλα αυτά έκανε αξιόλογη προσπάθεια, αλλά οι «πράσινοι» πήραν το παιχνίδι 14-6.

Τα αγωνίσματα έκλεισαν με τους παίδες της Ηλιούπολης και εκείνους της πολύπειρης Βουλιαγμένης, οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση στο τουρνουά. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν δύναμη στο ελληνικό πόλο και τα στοιχεία αυτά φάνηκαν και στους μικρούς αθλητές. Το τελικό σκορ 13-6 σήμανε και την πρώτη νίκη της Βουλιαγμένης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0