World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Αναμετρήσεις για... γερά στομάχια – Ήδη εμφανής η βελτίωση των μικρών αθλητών

Waterpolo Trials Tournament: Αναμετρήσεις για... γερά στομάχια – Ήδη εμφανής η βελτίωση των μικρών αθλητών

Συνεχίζει το Waterpolo Trials Tournament την Κυριακή (08/10) με μια σειρά από αγώνες εφήβων και παίδων. Δεν υπήρξε εμφάνιση καινούργιας ομάδας, με τις ήδη υπάρχουσες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει των πανελληνιών πρωταθλημάτων και να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Νωρίς ξεκίνησαν και αυτή την Κυριακή (08/10) τα αγωνίσματα του Waterpolo Trials Tournament, με την σφυρίχτρα να ηχεί για την έναρξη στις 09:30. Άρχισαν οι έφηβοι της Γλυφάδας και του Φαλήρου. Άκρως αναταγωνιστικές ομάδες και οι δύο, το παιχνίδι δέσμευε το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη στιγμή. Είναι ο τρίτος αγώνας για κάθε ομάδα και η εξάσκηση τους φάνηκε και με το παραπάνω. Αήττητο και πάλι το Φάληρο, που δεν επέτρεψε στον ΑΝΟ Γλυφάδας να του χαλάσει το σερί, με το ματς να λήγει 13-11.

Αμέσως μετά πήραν θέση οι παίδες του ΑΝΟ Γλυφάδας 1 και της Ηλιούπολης. Άλλη μια νίκη για την ομάδα του Ανδρέα Κουζέλη, με την Ηλιούπολη να προσπαθεί να προφτάσει τους αντιπάλους, όμως να μένει τελικά με διαφορά πίσω. Χρειάζεται απλώς περισσότερη εξάσκηση, αφού καλά στοιχεία υπάρχουν. Πρέπει απλώς, να «πλαστούν» καταλλήλως. Εν τέλει η σαφώς ανώτερη οικοδέσποινα επικράτησε και ο αγώνας έληξε 15-5.

Όσο πάνε και εξελίσσονται οι έφηβοι του Περιστερίου, οι οποίοι κοντράρουν άφοβα πολύ πιο έμπειρους παίκτες από εκείνους. Την περασμένη εβδομάδα έφεραν και αποτελέσματα, αλλά αυτή τη φορά υπέκυψαν στην ομάδα του Νίκου Κουτουβάκη. Μπορεί να έχασαν με τεράστια διαφορά, όμως έδειξαν απίστευτο αγωνιστικό πάθος. Οι φιλοξενούμενοι τα κατάφεραν στο τέλος με πολύ όμορφα κλεψίματα, σημειώνοντας ακόμη ένα επίτευγμα, με τελικό σκορ 16-5.

Παίδες Υδραϊκού και Παναθηναϊκού μπήκαν στην σειρά για τον δικό τους αγώνα. Δεύτερος και για τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν εστιάσει σε έναν μόνο στόχο· την νίκη. Ο Υδραϊκός είχε φύγει με ήττα στην πρώτη αναμέτρηση, όμως το ματς είχε κριθεί στον πόντο. Η ίδια λογική επικράτησε και στο παιχνίδι της Κυριακής (08/10). Πλησίασε πολυ τους φιλοξενούμενους, μπορούσε να κάνει την ανατροπή, αλλά ο Παναθηναϊκός «τσίμπησε» την πρωτιά, με τον αγώνα να λήγει 14-13. Πρωταγωνίστησαν δε οι όμορφες αποκρούσεις των τερματοφυλάκων και τα εκπληκτικά κλεψίματα της άμυνας.

Η γεμάτη σασπένς και έντονα συναισθήματα μέρα έκλεισε με τους παίδες του Ιωνικού και του Ολυμπιακού. Μια ήττα και μια νίκη έως τώρα στην διοργάνωση και για τις δύο ομάδες, επομένως ο αναταγωνισμός είχε χτυπήσει... κόκκινο. Ένα ματς δύσκολο, πιεστικό, με πολλά μπλοκαρίσματα, όμως νικητής θα μπορούσε να είναι μόνο ένας. Αυτή τη φορά χαμογέλασαν οι οικοδεσπότες, οι οποίοι πήραν το ματς 10-9. Ειδική μνεία αξίζει στον τερατοφύλακα των «κόκκινων», Νικόλα Σταυρόπουλο, που αποτέλεσε βράχο της εστίας του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0