World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Αγώνες για όλα τα γούστα· ανατροπές, ένταση και ακόμη πιο ανεβασμένο επίπεδο

Waterpolo Trials Tournament: Αγώνες για όλα τα γούστα· ανατροπές, ένταση και ακόμη πιο ανεβασμένο επίπεδο

Το Waterpolo Trials Tournament επέστρεψε και αυτό το Σαββατοκύριακο. Το απόγευμα του Σαββάτου (07/10) τις πισίνες κατέκλεισαν οι παίδες με έξι ομάδες να αναμετρώνται στον δεύτερο αγώνα τους στην διοργάνωση.

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνίσματα για τους μικρούς μας αθλητές στο Waterpolo Trials Tournament και αυτή τη φορά στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Σε τρία παιχνίδια back-to-back, οι παίδες έδωσαν ακόμη μια «παράσταση» για όλους τους φίλους και συγγενείς που ήρθαν να τους στηρίξουν σε αυτό που αγαπούν.

Στις 17:00 έλαβε χώρα ο πρώτος αγώνας μεταξύ ΑΝΟ Γλυφάδας 2 και Εθνικού. Και οι δύο ομάδες είχαν δείξει άρτια και δυναμική εικόνα, όμως δεν ίσχυε το ίδιο και αυτή τη φορά. Τουλάχιστον την ομάδα του Γιώργου Αλεβίζου, καθώς η ομάδα της Γλυφάδας «κατάπιε» τον Εθνικό, ο οποίος δεν βρήκε χώρο να αναπτύξει το παιχνίδι του και δεν έδειξε το επίεπδο της προηγούμενης εβδομάδας. Τελικά, το ματς έληξε 14-2 και η Γλυφάδα πρόσθεσε ακόμη μια νίκη στην πορεία της στο τουρνουά.

Σειρά δύο ακόμη πολύ ισχυρών ομάδων που στους πρώτους αγώνες τους υπερίσχυσαν. ΑΝΟ Γλυφάδας 1 και Ολυμπιακός βούτηξαν στην πισίνα για να «μονομαχήσουν». Η εικόνα της ομάδας του Γιώργου Ψύχου δεν θύμιζε σε τίποτα αυτήν της περασμένης εβδομάδας, όπου είχε κάνει μια πολύ καλή προθέρμανση κόντρα στην Ηλιούπολη. Τούτη τη φορά, όμως, τα βρήκε λίγο... σκούρα. Μπορεί όσο εξελισσόταν το παιχνίδι να ανέβασε ρυθμούς και να πλησίασε την Γλυφάδα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ποτέ προβάδισμα με το ματς να λήγει 12-7.

Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς η Ηλιούπολη υποδέχτηκε τον Ιωνικό. Ήπιοι ρυθμοί, καμία ομάδα δεν κατάφερε να κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού. Παρόλο που η Ηλιούπολη είχε πάρει εξ αρχής το προβάδισμα, τελικά «λύγισε» απέναντι στον Ιωνικό. Το ματς έληξε 5-4 και οι παίκτες έφυγαν σκεπτόμενοι την κατάλληλη προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0