World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Δεύτερη μέρα του τουρνουά με «παρθενική» εμφάνιση των παίδων και ισχυρές κόντρες

Waterpolo Trials Tournament: Δεύτερη μέρα του τουρνουά με «παρθενική» εμφάνιση των παίδων και ισχυρές κόντρες

Το Waterpolo Trials Tournament συνεχίζεται για δεύτερη μέρα (Κυριακή, 01/10) με εφτά αγώνες στο σύνολο. Μια μέρα γεμάτη ανταγωνισμό, δυνατές «μάχες», ανερχόμενα ταλέντα και την πρώτη εμφάνιση των παίδων στο τουρνουά.

Στην δεύτερη μέρα της πρωτοποριακής διοργάνωσης πόλο για παίδες και εφήβους, «έκλεψαν την παράσταση» οι εμφανίσεις των ομάδων, με τις περισσότερες να έχουν έρθει επιζητώντας μόνο τη νίκη.

Τα ματς ξεκίνησαν από τις 09:00 το πρωί με τον ΑΝΟ Γλυφάδας 2 να αναμετράται με τον Υδραϊκό στην κατηγορία των παίδων. Ένας αγώνας που θα μπορούσε να επιβληθει όποια από τις δύο ομάδες, με εκείνη της Γλυφάδας, όμως, να υπερασπίζεται τη φήμη της. Ο αγώνας έληξε 12-8 για την ομάδα του Σπύρου Μπουλουγούρα.

Στις 10:00 σειρά είχαν οι παίδες του ΑΝΟ Γλυφάδας 1 και εκείνοι του Ιωνικού. Ένας αγώνας, ο οποίος κρίθηκε στον πόντο, μιας και η ομάδα του Ανδρέα Κουζέλη τον «πήρε» 10-9. Και οι δύο ομάδες πρέσαραν και δυσκόλεψαν η μία την άλλη.

Παίδες Ολυμπιακού και Ηλιούπολης βούτηξαν στην πισίνα στις 11:00 για ένα παιχνίδι που φαινόταν εξ αρχής προκαθορισμένο. Η ομάδα του Γιώργου Ψύχου έδειξε τι εστί Ολυμπιακός και τις εντυπώσεις «έκλεψαν» τα διαδοχικά κλεψίματα των παικτών του. Η Ηλιούπολη δεν είχε καμία ελπίδα και το ματς έληξε 16-3.

Ακόμη ένας αγώνας που κρίθηκε στον πόντο ήταν εκείνος των παίδων του Εθνικού και του Παναθηναϊκού στις 12:00. Μπορεί να είναι πασίγνωστη και ένδοξη η ιστορία του Εθνικού, όμως οι «πράσινοι» είναι εκείνοι που επικράτησαν. Το επίπεδο και των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικά αναεβασμένο, άκρως πιεστικές και ανταγωνιστικές, με το παιχνίδι να λήγει 10-8.

Οι έφηβοι «πήραν τη σκυτάλη» με Πανιώνιο και Φάληρο να ξεκινούν στη 13:00, έτοιμες μετά τους αγώνες που έδωσαν το Σάββατο (30/09). Από τη μία, η ομάδα του Νικόλα Κουτουβάκη, η οποία βιώνει μια νέα εμπειρία, και από την άλλη το έμπειρο Φάληρο, το οποίο έπαιξε σκληρά με πολλά τραβήγματα. Έντονος αγώνας, τον οποίο κέρδισε εν τέλει το Φάληρο 15-6

Στις 14:00, μια άνιση «μάχη» έλαβε χώρα με τον Παναθηναϊκό να «συνθλίβει» τον ΑΟΝΣ Μίλων. Η ομάδα του Νίκου Βαβούρη είναι πασιφανές πως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη, είναι άπλαστη και πρέπει να θέσει γερά θεμέλια πριν λογιστεί υπολογίσιμος αντίπαλος, και αυτό αντικατοπτρίστηκε και στο τελικό 27-4.

Η ημέρα έκλεισε με τους ΑΝΟ Γλυφάδας και Περιστέρι σε ένα ακόμη ματς (15:00) για γερά... νεύρα. Παρά την ήττα του Σαββάτου (30/09), το Περιστέρι κόντραρε την οικοδέσποινα και οι προσπάθειές της απέδωσσν καρπούς. Ο αγώνας έληξε 12-11 υπέρ τους και η Γλυφάδα έμεινε να απορεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0