World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Οι έφηβοι «έλαμψαν» στην έναρξη του τουρνουά, Πανιώνιος και Φάληρο πρωταγωνιστές

Waterpolo Trials Tournament: Οι έφηβοι «έλαμψαν» στην έναρξη του τουρνουά, Πανιώνιος και Φάληρο πρωταγωνιστές

Το Waterpolo Trials Tournament, μια πρωτοποριακή προπονητική διοργάνωση που προετοιμάζει την νέα φουρνιά πολιστών, ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (30/09) με δύο δυνατούς αγώνες back-to-back στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Παίδες (κ15) και έφηβοι (κ17) έχουν την ευκαιρία μέσω του Waterpolo Trials Tournament να προπονηθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για μελλοντικά πρωταθλήματα. Το απόγευμα του Σαββάτου (30/09) ξεκίνησαν οι έφηβοι με δύο άκρως ανταγωνιστικούς αγώνες.

ΑΝΟ Γλυφάδας κόντρα στον Πανιώνιο ΓΣΣ και ΑΟΠ Φαλήρου ενάντια του ΓΣ Περιστερίου. Ο πρώτος αγώνας έβγαλε δυναμισμό και πάθος από τους νεαρούς πολίστες, οι οποίοι έδειξαν με τον τρόπο που αγωνίστηκαν πως αποτελεί κάτι περισσότερο από χόμπι για τους ίδιους.

Ο Πανιώνιος πίεζε ασταμάτητα τους αντιπάλους του, με αποτέλεσμα να μην αποφύγει ορισμένες αποβολές και να χαρίσει μερικά πέναλτι. Η ομάδα της Γλυφάδας αντιστάθηκε σθεναρά, αλλά δεν τα κατάφερε και το ματς έληξε 16-10 υπέρ του Πανιωνίου. Ένας αγώνας σκληρός και παθιασμένος, οι παίκτες πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως και στο τέλος κέρδισε ο καλύτερος!

Ευθύς αμέσως την σκυτάλη πήραν το νεοσύστατο Περιστέρι και το έμπειρο Φάληρο. Ένας αγώνας σχετικά εύκολος, μιας και το Φάληρο επικράτησε με άνεση. Ο τερματοφύλακάς τους δε, ξεκάθαρος πρωταγωνιστής, άτρωτο τοίχος που δεν επέτρεπε παραβίαση της εστίας του. Το παιχνίδι έληξε 20-5, με τους Περιστεριώτες να αποχωρούν με χαμηλωμένα τα κεφάλια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0