World Sports

Βουλιαγμένη: Κόντραρε μέχρι τέλους τη φημισμένη Ματαρό και βλέπει... Ντε Ζάαν!

Βουλιαγμένη: Κόντραρε μέχρι τέλους τη φημισμένη Ματαρό και βλέπει... Ντε Ζάαν!
Ο ναυτικός όμιλος Βουλιαγμένης κοίταξε στα... μάτια για 25 λεπτά την οικοδέσποινα και φιναλίστ του προηγούμενου Champions League Ματαρό όμως στο φινάλε ηττήθηκε με 15-9. Παραμένουν φαβορί για τους ομίλους τα κορίτσια της Κικής Λιόση.

Πάλεψε μέχρι τέλους ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης απέναντι στην οικοδέσποινα Ματαρό της Ρίτα Κέστελι και περιμένει την Ντε Ζάαν στην… γωνία για την εξασφάλιση της 2ης θέση στο Group C. Το σύνολο της Κικής Λιόση ηττήθηκε με 15-9 από την φιναλίστ του περσινού τελικού του LEN Champions League και Δευτεραθλήτρια Ισπανίας, ωστόσο συνεχίζει να στοχεύει ψηλά, διατηρώντας καλή ψυχολογία και δυο νίκες στις πρώτες αναμετρήσεις που την φέρνουν μια ανάσα από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ASSOLIM CN MATARO – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 15-9

Σε ένα ματς με περίσσιο άρωμα… Ολλανδίας όπου κορυφαίες παίκτριες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες ξεχώρισαν, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης στάθηκε στο ύψος του απέναντι στην περσινή φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Champions LeagueΜαταρό. Με έμφαση στην άμυνα, ώστε να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα επιθετικά ατού των Ισπανίδων, οι παίκτριες της Κικής Λιόση είχαν τον πρώτο λόγο για το 1-0 και 2-0 από τέρματα των Τζούστρα και Γιαννοπούλου, όμως το σύνολο του Ντάνι Μπαγιάρντ ανέβασε ρυθμούς και άνοιξε το σκορ στην πορεία, βασιζόμενο στα 4 γκολ της Σιμόν Βαν ντε Κράατς έως το 3ο οκτάλεπτο, καθώς και στην αποτελεσματικότητα της Κριστίνα Νόγκε. Ο Ναυτικός Όμιλος πλησίασε στο 9-5 με ωραία δημιουργία σε παραπάνω, ασίστ της Ελληνιάδη και τελείωμα της Στρατιδάκη (3:35). Στην πορεία, Σλίκινγκ και Τζούστρα συνέβαλαν στο 10-7 του ΝΟΒ στο τέλος του τρίτου μέρους ανεβάζοντας ρυθμούς και ενέργεια στην επίθεση ενόψει του τελευταίου οκταλέπτου.

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.aquafeed24.com 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0