World Sports

Βίκυ Αρβανίτη: Έβγαλε στη δημοσιότητα το παράπονο της!

Βίκυ Αρβανίτη: Έβγαλε στη δημοσιότητα το παράπονο της!

Η πρώην αθλήτρια του Beach Volley, Βίκυ Αρβανίτη εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Δημάρχου Αλίμου κατηγορώντας τον για παράνομες πρακτικές εις βάρος της.

Η Βίκυ Αρβανίτη, που ήταν αθλήτρια του Beach Volley και επί πολλά χρόνια στέλεχος της Εθνικής ομάδας, εργάζεται πλέον στον Δήμο Αλίμου.

Οι καταστάσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη σε καθημερινή βάση την έφτασαν στο σημείο να καταγγείλει δημόσια μέσω των προσωπικών της λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης τον Δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, για τις παράνομες πρακτικές που ασκούνται εναντίον της.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της η πρώην βολεϊμπολίστρια εκθέτει τον Δήμαρχο κάνοντας λόγο χαρακτηριστικά ότι αρνείται να αναγνωρίσει το πτυχίο της χωρίς να της δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Παράλληλα τονίζει πως όποιος εναντιώνεται στις παράνομες πρακτικές έρχεται αντιμέτωπος με δυσμενείς καταστάσεις στην περιοχή.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Δεν πρόκειται για προεκλογική καμπάνια, όμως αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο να το διαβάσετε.

Ονομάζομαι Βίκυ Αρβανίτη και για όσους δεν γνωρίζουν, ήμουν επί 22 χρόνια αθλήτρια της Εθνικής ομάδας Beach Volley, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις με συμμετοχή σε 3 Ολυμπιάδες, έχοντας κατακτήσει πλήθος μεταλλίων σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο από το 2000 έως και το 2021, οπότε και αποσύρθηκα από την ενεργό δράση.

Δεν συνηθίζω να εκθέτω πρόσωπα και καταστάσεις και όσοι με γνωρίζουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων θα μπορούσαν να εγγυηθούν για το πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είμαι και ήμουν.

Όμως, νιώθω πως στην προκειμένη περίπτωση οφείλω και πρέπει να εκφράσω δημοσίως τις απόψεις μου με κύριο σκοπό να υπερασπιστώ τα δικαιώματα μου και να εκθέσω μια πραγματικά παράνομη κατάσταση που λαμβάνει χώρα εις βάρος μου από την υπηρεσία στην οποία εργάζομαι και συγκεκριμένα εκ μέρους του Δημάρχου Αλίμου, ο οποίος κινείται κάθε άλλο παρά νόμιμα εναντίον των υπαλλήλων του δίχως να βασίζεται στις αρμόζουσες υπηρεσιακές διαδικασίες που θα έπρεπε να έχουν ακολουθηθεί .

Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο του 2018, οπότε και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, συνδυάζοντας ταυτόχρονα Πρωταθλητισμό και Μητρότητα, ο εν λόγω Δήμαρχος αφενός αρνείται να αναγνωρίσει το πτυχίο μου παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες που ακολουθούνται σε ανάλογες περιπτώσεις υπαλλήλων που καταθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου και αφετέρου δεν δίδει σαφείς απαντήσεις ως προς τον λόγο της αυτής άρνησής του.

Δεν είμαι όμως η μοναδική υπάλληλος σε αυτόν τον Δήμο που αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα. Υπάρχει ακόμη ένα πλήθος συναδέλφων μου οι οποίοι είτε αναμένουν καρτερικά, είτε αλλάζουν υπηρεσία, είτε φοβούνται να κάνουν την όποια κίνηση καθώς όπως φαίνεται όποιος αντιτίθεται στον Δήμαρχο Αλίμου έχει ως συνέπεια κάποια δυσμενή μετακίνηση…Άλλωστε το καθεστώς που επικρατεί στον εν λόγω δήμο είναι κάθε άλλο παρά Δημοκρατικό.

Ως αθλήτρια έχω τοποθετηθεί από τον Δήμαρχο Αλίμου στο τμήμα Καθαριότητας όπου και υπηρετώ με συνέπεια, όπως έχω μάθει να λειτουργώ τόσα χρόνια ως αθλήτρια αλλά και τώρα που αποσύρθηκα από την ενεργό δράση και επέστρεψα κανονικά στα καθήκοντά μου.

Και αναρωτιέμαι μήπως έχει να μου δώσει κάποια απάντηση ο Δήμαρχος Αλίμου τώρα που βρισκόμαστε σε δημοτική προεκλογική περίοδο και είναι μάλλον δύσκολο όπως προκύπτει να ασχοληθεί με την υπογραφή τυχόν ανούσιων εγγράφων των υπαλλήλων του..

Για όσους αναρωτιούνται και ενδεχομένως με κατηγορήσουν που δεν δημοσιοποίησα το πραγματικό αυτό ζήτημα τόσα χρόνια έχω να πω το εξής:

1. Προσπάθησα αρκετές φορές να συναντηθώ μαζί του αλλά η πρόθεσή μου αυτή δεν εισακούστηκε και δεν έγινε ποτέ δεκτή.

2. Επειδή, όπως προανέφερα, όποιος βαίνει κατά του Δημάρχου έχει να αντιμετωπίσει μετέπειτα δυσμενείς συνέπειες που αφορούν στην απασχόλησή του στον δήμο μας, συνακολούθως φοβόμουν τις συνέπειες που θα μπορούσαν να βαρύνουν και εμένα. Η προσπάθεια προάσπισης των νόμιμων δικαιωμάτων μου φαινόταν ιδιαίτερα σκληρή και επιβαρυντική σε συνδυασμό με το άγχος των αγώνων και του πρωταθλητισμού καθώς επρόκειτο να ακολουθήσω ένα δύσβατο μονοπάτι στο οποίο θα έδινα καθημερινή μάχη για ζητήματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα.

3. Επειδή πιστεύω πως τώρα, διανύοντας προεκλογική περίοδο, θα δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα αυτό και οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πραγματικό πρόσωπο του Δημάρχου Αλίμου καταρρίπτοντας τα προσωπεία που φορά κατά καιρούς ο τελευταίος.

4. Επειδή η φωνή της αλήθειας πρέπει να ακούγεται οποτεδήποτε!

5. Επειδή πλέον η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μου θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.

Στο σημείο αυτό ολοκληρώνω τα όσα όφειλα να αναφέρω και ο νοών νοείτω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης0