World Sports

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 26-25: Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο χάντμπολ (Σούπερ Καπ) βάφτηκε... ερυθρόλευκο σε «νεκρό χρόνο»!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 26-25: Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο χάντμπολ (Σούπερ Καπ) βάφτηκε... ερυθρόλευκο σε «νεκρό χρόνο»!
Με buzzer beater του Σάββα, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του το Σούπερ Καπ κόντρα στην ΑΕΚ (26-25) και πήρε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.
Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο χάντμπολ πηγαίνει στον Πειραιά χάρις το «κρύο αίμα» του Σάββα, ο οποίος κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης, νίκησε τον Μάτσεκβιτς και χάρισε την κούπα στους «ερυθρόλευκους» σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για το Σούπερ Καπ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο τερέν με το 5-3 του Ολυμπιακού στο 9' να γίνεται 7-5 υπέρ της «Ένωσης» δέκα λεπτά αργότερα με άμυνα από... γρανίτη και δύο γκολ του Μαντάλινιτς. Οι Πειραιώτες ωστόσο δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και με τον Παπαβασίλη να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και το σύνολο του Γραμματικού νε προσπερνά με 13-11 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν εξίσου δυνατά και αιφνιδιάσαν με άλλα δύο γρήγορα γκολ κάνοντας το 15-11, όταν και πήραν μία σημαντική διαφορά. Οι πάικτες του Αλέξη Αλβανού όμως δεν έδειξαν σημάδια... συμβιβασμού ούτε όταν βρέθηκαν πίσω στο 44' με 20-16.

Η πολύ καλή άμυνα των «κιτρινόμαυρων» έδινε ρυθμό στην επίθεση και έτσι 3 λεπτά πριν το τέλος, όλα ήρθαν σε ισορροπία (22-22) με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Τα εκατέρωθεν εύστοχα πέναλτι δεν άλλαξαν κάτι στην ουσία (23-23) με το δεύτερο πεντάλεπτο παρόλα αυτά να έιναι πιο ανοιχτό και να καθορίζεται από το buzzer beater του Σάββα για το τελικό 26-25.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0