World Sports

Σκοποβολή: Το πιο... γρήγορο πιστόλι του κόσμου είναι ελληνικό - Χρυσό μετάλλιο για τον Μάκη Mίτα! (video)

Σκοποβολή: Το πιο... γρήγορο πιστόλι του κόσμου είναι ελληνικό - Χρυσό μετάλλιο για τον Μάκη Mίτα! (video)
Οι επιτυχίες στη σκοποβολή και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού δεν σταματούν, με τον Μάκη Mίτα να κατακτά το χρυσό μετάλιο. Στη δεύτερη θέση στο ομαδικό η Ελλάδα.
Απίθανος, συγκλονιστικός, συγκινητικός. Ο Μάκης Mίτας όχι μόνο πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισσίου αλλά η κάνη του πήρε... φωτιά στο Μπακού σε σημείο που δεν τον έφτασε κανείς.

Μετά τις επιτυχίες της Άννας Κορακάκη και της Εμμανουέλας Κατζουράκη, ήρθε και το τρίτο μετάλλιο για τη χώρα μας και αυτή τη φορά ήταν χρυσό, ολόχρυσο. Το πρώτο στην ιστορία της χώρας στο σκιτ!
Ο Μάκης Μίτας πήγε μέχρι τέλους με τον Φινλανδό Καλιόινεν και παρόλο που κυνηγούσε στο σκορ (56-55), ήταν εύστοχος στα τελευταία σετ βολών σε αντίεθεση με τον αντίπαλό του και «έκλεψε» την πρωτιά στο παρά ένα. Το χάλκινο κατέκτησε ο Αιγύπτιος Μεχελμπά.


Αργυρό μετάλλιο το ομαδικό!

Παράλληλα με τον τελικό στο ατομικό, έγινε και αυτός στο ομαδικό όπου η Ελλάδα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο! Ο Μίτας, μαζί με τους Χαλκιαδάκη και Μαυρομμάτη, ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου πίσω από τις ΗΠΑ!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0