World Sports

Ελλάδα - Σερβία 9-8: Στην κορυφή της Ευρώπης οι «χρυσοί» έφηβοι

Ελλάδα - Σερβία 9-8: Στην κορυφή της Ευρώπης οι «χρυσοί» έφηβοι

Η Εθνική πόλο εφήβων νίκησε και την Σερβία (9-8) κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Φαίνεται πως η αντρική ομάδα αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα για την νέα γενιά.

Το «μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει», έτσι και η Εθνική ομάδας πόλο των εφήβων ακολουθεί πιστά τα βήματα της αντρικής.

Στην Τουρκία τα… πιτσιρίκια του Ηλία Μαχαίρα επικράτησαν στον τελικό με 9-8 επί της Σερβίας και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Εθνική μας είχε πάρει από νωρίς σκορ «ασφαλείας» με 6-1, ενώ στην συνέχεια διατήρησε την υψηλή διαφορά από τους Σέρβους μέχρι και το 9-5.

Με ένα δυνατό σερί της Σερβίας, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα το άγχος είχε χτυπήσει «κόκκινο», καθώς η διαφορά ήταν στο γκολ.

Στην τελευταία τους επίθεση όμως, οι Σέρβοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα η Εθνική μας ομάδα των εφήβων να αναδειχθεί «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 1-4, 2-3

Ελλάδα: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 1, Καρατζάς 2, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 1, Χωματάς, Μητράκης, Σιαμάς, Μπελέσης, Μαραγκουδάκης, Κρατημένος

Σερβία: Ντίμκοβιτς, Μποντιρόγκα, Νοβάκοβιτς 1, Ισίτοβιτς, Σπάσοβιτς, Γκλάντοβιτς 3, Λάζιτς, Κόζιτς, Αντάμοβιτς 2, Μπόσκοβιτς 1, Κρίστιτς 1, Ντίμιτς, Σάβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0