World Sports

Θοδωρής Βλάχος: « Ένιωσα πως έπρεπε να βγω μπροστά για να απαλύνω τις ευθύνες για τους παίκτες, για αυτό ζήτησα συγγνώμη»

Θοδωρής Βλάχος: « Ένιωσα πως έπρεπε να βγω μπροστά για να απαλύνω τις ευθύνες για τους παίκτες, για αυτό ζήτησα συγγνώμη»

Μετά την θερμή υποδοχή της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών, ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στις κάμερες για το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που ζητάει συγγνώμη από τους παίκτες του κατά την διάρκεια του τελικού.

Με κρεμασμένα τα αργυρά μετάλλια στον λαιμό τους, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατέφθασαν στην Ελλάδα γνωρίζοντας θερμή υποδοχή απ’ όσους τους περίμεναν στο αεροδρόμιο για να τους συγχαρούν.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, πήρε πρώτος τον λόγο. «Ο τρόπος που χάθηκε αυτή η κορυφή μας ενόχλησε. Μας άφησε μία πικρία. Βλέποντας αυτή την υποδοχή από δικούς μας ανθρώπους και απλούς φίλαθλους, καταλάβαμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό στη Φουκουόκα. Ένιωσα πως έπρεπε να βγω μπροστά για να απαλύνω τις ευθύνες για τους παίκτες, για αυτό ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά και τον κόσμο για την επίμαχη φάση», ανέφερε.

Στην συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε: «Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε. Ήταν παλικαρίσιο αυτό που έκανε ο προπονητής. Πετύχαμε κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά η Εθνική πόλο στο παρελθόν. Ήταν γλυκόπικρη η γεύση που μας, αλλά δεν σημαίνει πως μειώνει αυτό την επιτυχία μας στη διοργάνωση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0