World Sports

Βλάχος: «Γράφουμε ιστορία, κάνουμε τους Έλληνες χαρούμενους»

Βλάχος: «Γράφουμε ιστορία, κάνουμε τους Έλληνες χαρούμενους»
Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την ιστορική πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η Εθνική κατάφερε να επικρατήσει με 13-7 της Σερβίας στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Θοδωρής Βλάχος έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη της ομάδας, αλλά και τη χαρά που δίνουν στους Έλληνες.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι που κάναμε τους Έλληνες χαρούμενους. Μόνο συλλυπτητήρια μποορούμε να πούμε για τους ανθρώπους που έχασαν τις περισουίες τους και για ό,τι έχει συμβεί.

Γράφουμε ιστορία. Έχει να γραφτεί ακόμα μία σελίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν εκπληκτικοί. Κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Έχουμε ακόμα ένα παινχίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Νομίζουμε πως μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Αυτή τη φορά θα διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας. Μας έφυγε ένα βάρος, η πρόκριση στο Παρίσι.

Στόχος είναι να διακριθούμε και στις επομενες διοργανώσεις. Είναι η πνευματική προετοιμασία. Έδειξε η ομάδα από την αρχή του τουρνουά μέχρι τώρα πως ήταν μια γροθιά. Αυτό επιζητάμε και επιφυλλασσόμαστε να το έχουμε για ακόμα ένα παιχνίδι».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0