World Sports

Πνίγηκε στη δυστοκία της και έχασε την τετράδα η Εθνική ομάδα, στο… γκολ από την Αυστραλία! (video)

Πνίγηκε στη δυστοκία της και έχασε την τετράδα η Εθνική ομάδα, στο… γκολ από την Αυστραλία! (video)

Προσπάθησε, πάλεψε, βρέθηκε κοντά σε μία μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική μας ομάδα, η οποία ηττήθηκε με 9-8 από την Αυστραλία και δεν θα βρεθεί στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, η Εθνική πόλο γυναικών δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και ηττήθηκε από την Αυστραλία με 9-8.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε μέχρι και με 4-2, αλλά η Άντριους μείωσε στο γκολ, με το 4-3 να είναι το σκορ της πρώτης περιόδου.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ανήκε απόλυτα στην Αυστραλία η οποία με δύο γρήγορα γκολ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, ενώ με συνολικό επί μέρους 4-1 έκλεισε το ημίχρονο με το σκορ στο 7-5.


Από εκεί και πέρα, η Αυστραλία διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι και το φινάλε, αλλά η αντεπίθεση της Ελλάδας ήρθε στο τέλος. Μείωσε στο γκολ, είχε χρόνο για να ισοφαρίσει, αλλά πάντα βρισκόμασταν ένα γκολ ή ένα δοκάρι μακριά.

Υπό αυτές τις συνθήκες, διατηρήθηκε το 9-8 μέχρι τέλους και κάπως έτσι, η Ελλάδα αποχαιρετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0