World Sports

Εθνική Ανδρών Πόλο: «Πάτησε» το Καζακστάν (18-2) και περιμένει τις ΗΠΑ για την πρωτιά του ομίλου (video)

Εθνική Ανδρών Πόλο: «Πάτησε» το Καζακστάν (18-2) και περιμένει τις ΗΠΑ για την πρωτιά του ομίλου (video)

Η Εθνική Ανδρών «διέσυρε» το Καζακστάν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο (18-2) και αντιμετωπίζει την Παρασκευή (21/07, 07:30) τις ΗΠΑ για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας των Ανδρών απέναντι στο Καζακστάν ήταν καταπληκτική και η Ελλάδα έκανε το 2/2 στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Φουκουόκα.

Οι παίκτες του Θ. Βλάχου επικράτησαν με το επιβλητικό 18-2 και την Παρασκευή (21/07) θα κοντραριστούν με τις ΗΠΑ για την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική στην επίθεση και άνοιξε τον… χορό των τερμάτων με δύο γκολ στις πρώτες ισάριθμες επιθέσεις της.

Οι Νικολαΐδης και Αργυρόπουλος επίσης σκόραραν, ενώ ο Γκίλλας ανέβασε το σκορ στο 5-1. Με τη διαφορά τερμάτων να παίζει ρόλο η Ελλάδα ανέβασε εκδήλωνε υπέροχες επιθέσεις και διεύρυνε το προβάδισμα της.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 11-1, ο Νικολαΐδης συνέχισε να πετυχαίνει τρομερά γκολ και ο δείκτης του σκορ εν τέλει σταμάτησε στο 18-2.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 18-2

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-0, 4-1, 3-0

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Γκιουβέτσης 3, Γκίλλας 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Σκουμπάκης 2, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης 2, Καλογερόπουλος 2, Τζωρτζάτος

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Μπαλφανμπάγιεφ, Τσόι, Κάνις, Μάρκοβιτς, Αρτιουκ, Μπελούσοφ, Σακένοφ, Βουκσάνοβιτς, Αχμέτοφ 1, Ρουντάι 1, Λαμάγιεφ, Σονζιγκίτοφ, Ματόλινετς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0