World Sports

Πόλο: Πρεμιέρα με το... αριστερό για την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών στο Παγκόσμιο!

Πόλο: Πρεμιέρα με το... αριστερό για την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών στο Παγκόσμιο!
Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οτοπένι, κόντρα στις ΗΠΑ (13-10).
Σε ντέρμπι για... γερά νεύρα εξελίχθηκε - όπως αναμενόταν - η πρεμιέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Ρουμανία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20. Οι πάικτες του Ηλία Μαχαίρα πάλεψαν, ωστόσο γνώρισαν την ήττα από τους Αμερικανούς, οι οποίοι πήραν τα... ηνία στο δεύτερο οκτάλεπτο, διατήρησαν το προβάδισμα και στο φινάλε έμειναν ψύχραιμοι για να φθάσουν στην επικράτηση.

Την Κυριακή στις 15:00 η «γαλανόλευκη» θέλει να πάρει το αίμα της πίσω, αντιμετωπίζοντας τη Σερβία, με στόχο φυσικά τη νίκη που θα την ξαναβάλει σε... τροχιά απευθείας πρόκρισης στα προημιτελικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετή νευρικότητα από τις δύο ομάδες, με τον Νεκτάριο Ηλιόπουλο να πραγματοποιεί φοβερή απόκρουση στο 5:40 σε παίκτη λιγότερο, σε προσπάθεια από το δοκάρι για τις ΗΠΑ, ενώ στο 5:03 οι ΗΠΑ άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ντοντ. Εν συνεχεία, ο Νίκος Γκίλλας, απέδειξε την κλάση του, καθώς με 6μ. ισοφάρισε σε 1-1 στο 4:31 για την ελληνική ομάδα, ενώ στο 3:51 με ωραίο σουτ από την περιφέρεια ο Απόστολος Γεωργαράς έβαλε μπροστά την Εθνική ομάδα με 2-1! Λίγο μετά, η Εθνική κέρδισε ποινή στην κόντρα και στο παραπάνω ο Τέμπκιν απέκρουσε, με τον Αμερικανό πορτιέρε να κρατάει σε αρκετές περιπτώσεις τις ΗΠΑ και μάλιστα στο 1:16 ο Καστίγιο από τα 2μ. ισοφάρισε σε 2-2. Εν τούτοις, στα 56 δευτερόλεπτα με τρομερή λόμπα από κοντά ο Καστρινάκης έδωσε εκ νέου στην Ελλάδα το προβάδισμα. Στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα, η Εθνική κέρδισε ποινή και ο Πούρος κράτησε τη μπάλα, με την Ελλάδα να παίζει με παραπάνω εάν έπαιρνε το σπριντ στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου.

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.Aaquafeed24.com

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0