World Sports

Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Σεβδίλη

Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Σεβδίλη

Στην γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει η Αβραμίνα Σεβδίλη για άλλη μία χρονιά.

Η Αβραμίνα Σεβδίλη θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και για την ερχόμενη σεζόν. Η 21χρονη χαντμπολίστρια ανανέωσε την συνεργασία της με τον «δικέφαλο του Βορρά» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αβραμίνα Σεβδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 2002, συνεχίζει στον ΠΑΟΚ mαteco για τέταρτη χρονιά, μετά την περήφανη κατάκτηση του πρωταθλήματος την περυσινή αγωνιστική σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Αβραμίνα Σεβδίλη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν για να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να κατακτήσουμε, για άλλη μία φορά, τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε. Εύχομαι μία υγιή χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς»

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0