World Sports

Πανιώνιος, πόλο: Συμφώνησε με τους Μοσκόφ και Γαλανίδη!

Πανιώνιος, πόλο: Συμφώνησε με τους Μοσκόφ και Γαλανίδη!
Εμφατικά ξεκινά τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Πανιώνιος ανακοινώνοντας τους Νικολά Μοσκόφ και  Κώστα Γαλανίδη.
Πριν προλάβει καλά καλά να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και ήδη στην «Πλατεία» καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ενίσχυση της επόμενης περιόδου.

Μετά την κατάληψη της 4ης θέσης στην Α1 κατηγορία και την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του EuroCup, ο Πανιώνιος ενισχύθηκε σημαντικά ανακοινώνοντας την απόκτηση του έμπειρου Κώστα Γαλανίδη κάτω από τα γκολπόστ και του γνωστού στη Νέα Σμύρνη, «μπομπέρ», Νικολά Μοσκόφ.

Η ανακοίνωση: 

«Το χτίσιμο της ομάδας των Ανδρών για ακόμη ψηλότερες πτήσεις άρχισε με τις δύο πρώτες βόμβες: ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ και NIKOLA MOSKOV
Χτες το βράδυ τελείωσε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα μας των Ανδρών. Μια περίοδος, στην οποία κατέλαβε την 4η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, ενώ παράλληλα έγραψε ιστορία καθώς έφθασε έως τα ημιτελικά του Euro Cup, της δεύτερης σε αξία Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το Champions League.
Η ομάδα των Ανδρών έχει αποδείξει ότι ανήκει στις ψηλές θέσεις του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού πόλο, έχοντας κερδίσει αυτή την αναγνώριση χάρις στις προσπάθειες των ανθρώπων της (διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών), αλλά και του εκπληκτικού κόσμου της (ένα ευχαριστώ είναι λίγο).
Η σεζόν λοιπόν τελείωσε, ταυτόχρονα όμως άρχισε και ο σχεδιασμός για την ομάδα της νέας περιόδου με στόχο η ομάδα να συνεχίσει στο ίδιο και ακόμη ψηλότερο επίπεδο. Η διοίκηση του Πανιωνίου, τηρώντας την δέσμευσή της, δια στόματος του Ηλία Μπουζαλά, για ακόμη ψηλότερες…πτήσεις, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες βόμβες: Την συμφωνία με τους ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΙΔΗ και NIKOLA MOSKOV!!!
Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες….»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0