World Sports

Fly Olympia: Μπρόεντερς, Στέκι και Γούτεν έρχονται στο μίτινγκ του «Μανόλο» στην Αρχαία Ολυμπία

Fly Olympia: Μπρόεντερς, Στέκι και Γούτεν έρχονται στο μίτινγκ του «Μανόλο» στην Αρχαία Ολυμπία
Στις 18 Ιουνίου η Αρχαία Ολυμπία θα γεμίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με πρωταθλητές του επί κοντώ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Η παρουσία του κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ κλειστού, Εμμανουήλ Καραλή, που είναι και ο διοργανωτής του μίτινγκ είναι δεδομένη. Αυτός ο αγώνας, μάλιστα, θα είναι ο πρώτος του στην Ελλάδα. 

Μαζί του, κορυφαίοι άλτες από Ελλάδα και εξωτερικό θα διεκδικήσουν τη νίκη αλλά και το ρεκόρ αγώνα που είναι 5.70μ. 

O Βέλγος πρωταθλητής, κάτοχος του εθνικού ρεκόρ επί κοντώ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, Μπεν Μπρόεντερς θα αγωνιστεί στο 2ο Fly Olympia. Ο 27χρονος πρωταθλητής δίνει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021. Ο Μπρόεντερς έχει ατομικό ρεκόρ 5.85μ..
ΑΘΛΗΤΕΣ5.jpg

Ο Ιταλός άλτης του επί κοντώ, Κλαούντιο Στέκι, θα δώσει επίσης το παρών στη φετινή διοργάνωση. Ο πρωταθλητής από τη γειτονική χώρα, που έχει ατομικό ρεκόρ 5.82μ., φορά πολύ συχνά το εθνόσημο για να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε όλες τις μεγάλες, διεθνείς διοργανώσεις. 
ΑΘΛΗΤΕΣ4.jpg

O Αμερικανός άλτης του επί κοντώ, Τζέικομπ Γούτεν, έρχεται από την άλλη πλευρά του πλανήτη στο Fly Olympia. Ο 26χρονος αθλητής θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθεί στο 2ο street pole vault event στην Αρχαία Ολυμπία, με τον ίδιο να έχει ατομικό ρεκόρ στα 5.90μ.. 
ΑΘΛΗΤΕΣ3_1.jpg

Σύντομα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα και των υπόλοιπων αθλητών που θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0