World Sports

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: «Πράσινος» ο πρώτος τελικός της Volley League γυναικών! (video)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: «Πράσινος» ο πρώτος τελικός της Volley League γυναικών! (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 3-1 σετ του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό της Volley League γυναικών. Η αναμέτρηση είχε διακοπεί προσωρινά λόγω ενός καπνογόνου, προκειμένου να εκκενωθεί το γήπεδο.

Έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στη Volley League γυναικών ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-1 του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό, σε μία αναμέτρηση όπου υπήρχε διακοπή περίπου μισής ώρας πριν την έναρξη του τέταρτου σετ. Ο λόγος ήταν ένα καπνογόνο που άναψαν οι φίλαθλοι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου.


Το «τριφύλλι» ξεκίνησε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-10. Έπειτα, όμως, ήρθε η αφύπνιση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων». Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα στο δεύτερο σετ και κατάφερε να το πάρει (25-10), φέρνοντας το ματς σε ισορροπία.


Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός ανέκτησε τα «ηνία» και έκανε το 2-1 (25-21), πριν διακοπεί ο αγώνας για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο (λόγω του καπνογόνου). Με την επιστροφή των δύο ομάδων για το τέταρτο σετ, έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι. Καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον αντίπαλό της, με τις «πράσινες» τελικά να το νικούν με 29-27, εξασφαλίζοντας έτσι τη νίκη, για να κάνουν το 1-0 στη σειρά των τελικών.


Τα σετ:
25-10, 10-25, 25-21, 29-27

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0