World Sports

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-2: «Θρυλική» ανατροπή και προβάδισμα στους τελικούς! (video)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-2: «Θρυλική» ανατροπή και προβάδισμα στους τελικούς! (video)

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ στο Ρέντη με 3-2, με τεράστια ανατροπή, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Σπουδαίο προβάδισμα, 2-1 η σειρά και πλέον σοβαρό προβάδισμα για τους «ερυθρολεύκους» ως προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και με 3-2 έκανε το 2-1 στη σειρά σε ματς που με τις διακοπές κράτησε περίπου τρεις ώρες και πήρε προβάδισμα για την υπόθεση του τίτλου του πρωταθλητή. Ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή στο Παλατάκι οι δύο ομάδες, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν σαφώς και το ψυχολογικό προβάδισμα.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Το καλύτερο σετ της αναμέτρησης ήταν το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 32-34, σε ένα επεισοδιακό σετ που συνοδεύτηκε και από τα αντεθνικά συνθήματα προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων.


Με την ψυχολογία στα ύψη, ο ΠΑΟΚ πήρε και το δεύτερο σετ, αλλά εν συνεχεία ξεκίνησε η «θρυλική» ανατροπή. Ο Ολυμπιακός πήρε τα δύο επόμενα με ακριβώς το ίδιο σκορ (25-21) και οδηγηθήκαμε στο tie break.

Στο τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 5-1 αλλά ο ΠΑΟΚ με καλά σερβίς του Ράπτη μείωσε σε 8-6, βάζοντας τον Δικέφαλο και πάλι στο σετ.


Ο Στερν με κρίσιμο άσσο έστειλε τους γηπεδούχους στο +3 (11-8) σε κρίσιμο σημείο, ενώ ο Ιντάλγκο με νέο άσσο έκανε το 13-9, ενώ οι γηπεδούχοι κέρδισαν το ματς με 15-11 και 3-2.


Τα σετ
: 32-34, 20-25, 25-21, 25-21, 15-11

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0