World Sports

Ατύχημα για την Κυριακή Φιλτισάκου, την παρέσυρε αυτοκίνητο

Ατύχημα για την Κυριακή Φιλτισάκου, την παρέσυρε αυτοκίνητο
Η αθλήτρια στο αγώνισμα του βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης, εκτός κινδύνου.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησής της την Τρίτη (25/04) στο Άστρος Κυνουρίας, η Κυριακή Φιλτισάκου, αθλήτρια στο αγώνισμα του βάδην, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, δίχως να είναι γνωστό πώς, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και την παρέσυρε. Αμέσως κινητοποιήθηκαν ο προπονητής της, αλλά και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν.

Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, με την κατάστασή της να ελέγχεται και να παρακολουθείται. Βαριά χτυπήματα δεν έχει, αλλά η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία (σ.σ. το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων βάδην).Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει», ανέφερε o προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0