World Sports

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3: Πράσινο προβάδισμα και τώρα... ΟΑΚΑ!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3: Πράσινο προβάδισμα και τώρα... ΟΑΚΑ!
Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού στο Ρέντη και απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση του League Cup.

Ακόμη ένα συναρπαστικό ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τους «πράσινους» να επικρατούν 3-2 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 σετ, ωστόσο στη συνέχεια ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και απέκτησαν προβάδισμα για το δεύτερο τελικό του League Cup την Μεγάλη Τετάρτη (12/04, 21.00) στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός  μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με τα σερβίς του Ερνάντες κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 1-10. Οι «πράσινοι» συνέχισαν στις ίδιες στροφές μέχρι το 9-20.

Σε εκείνο το σημείο ο Ιντάλγκο πήρε στο σερβίς, πήρε δύο άσους, χάλασε την υποδοχή του Παναθηναϊκού και με επί μέρους 5-0 μείωσε σε 14-20. Η συνέχεια όμως ανήκε στους παίκτες του Ανδρεόπουλου και έκλεισε το σετ με 17-25.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με τρεις πόντους. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και προσπέρασε με 10-11.

Ο Παγένκ πήγε μετά στο σερβίς και βοήθησε τους Πειραιώτες να ξεφύγουν με πέντε (17-12). Ο Παναθηναϊκός κατάφερε δύο φορές και κατέβασε τη διαφορά στους δύο πόντους, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» με όπλο το σερβίς τους κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στα σετ με 25-19.

Το τρίτο σετ θύμιζε αρκετά το δεύτερο. Οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει σκοράροντας διαρκώς εκατέρωθεν. Το σκορ δεν ξέφευγε, με τον Παναθηναϊκό να είχε τις περισσότερες φορές το προβάδισμα μέχρι τους εννιά πόντους (5-9). Η πρώτη καλή διαφορά ήταν στους τέσσερεις πόντους (16-12) με τον Παναθηναϊκό να μειώνει στους δύο λίγο αργότερα (17-15). Το +2 έμεινε μέχρι το 22-20, με τον Ολυμπιακό να κάνει το 24-20. Οι «πράσινοι» είχαν μειώσει, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τον πόντο που θέλανε για το 25-21.

Στο τέταρτο σετ, ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει με ένα σερί 3-0, δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του. Η καλή υποδοχή σε συνδυασμό με τις σωστές επιθέσεις, ήταν τα στοιχεία των «πρασίνων» που τους δίναν το προβάδισμα. Η διαφορά ήταν μεγάλη, μιας και το σκορ είχε φτάσει το 7-15. Ο Παναθηναϊκός είχε διαχειριστεί σωστά το υπέρ του σκορ και σε μια περίοδο που έμοιαζε με την πρώτη, είχε φτάσει πρώτος στους είκοσι πόντους (11-20). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το σετ και να στείλουν το ματς σε χρυσό σετ.

Εκεί οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο μέχρι και το 7-7. Από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Κόβαρ ο οποίος οδήγησε τους πράσινους σε επί μέρους 4-0 για να προηγηθούν με 11-7. Η διαφορά έφτασε μέχρι και το 14-8 για να κλείσουν οι παίκτες του Ανδρεόπουλου το ματς με 15-10.

www.bnsports.gr



 
 
 
 
 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0