World Sports

Γιαντράν - Βουλιαγμένη 10-10: «Τσίμπησαν» χρυσό βαθμό στην Κροατία οι... μπέμπηδες και βλέπουν Final-8!

Γιαντράν - Βουλιαγμένη 10-10: «Τσίμπησαν» χρυσό βαθμό στην Κροατία οι... μπέμπηδες και βλέπουν Final-8!
Ανήμερα της πιο σπουδαίας μέρας της ιστορίας της, η Βουλιαγμένη στάθηκε... όρθια στο Σπλιτ και πήρε πολύ σημαντικό βαθμό από τη Γιάντραν (10-10). Πλέον η παρουσία των «μπέμπηδων» στο Final-8 του Βελιγραδίου είναι στο χέρι τους.
Το όφειλαν στην ιστορία του συλλόγου, στους ίδιους τους εαυτούς τους και το έκαναν πράξη. Οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων για μία ακόμα φορά (10-10 με τη Γιάντραν στο Σπλιτ) και πήραν ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί... χρυσός για την παρουσία του στο Final 8 του Βελιγραδίου.


H Γιαντράν ήθελε τη νίκη με διαφορά δύο γκολ μάλιστα για να πιάσει τον ΝΟΒ και να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Η κροατική ομάδα προηγήθηκε 3-1, όμως οι «μπέμπηδες» έβγαλαν αντίδραση, προσπερνώντας μάλιστα με 6-5 στην ανάπαυλα.

Οι Κροάτες έφεραν πάλι... τούμπα το ματς και έφεραν το ματς στα «μέτρα» τους στα 7:08 για το φινάλε με τον Τσάγκαλ. Η Βουλιαγμένη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ των Καλογερόπουλου και Τρούλου, ισοφάρισε. Ο Τζωρτζάτος «κράτησε» στα μετόπισθεν και οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς πήραν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 4-2, 1-2.

Γιαντράν Σπλιτ (Γιούρε Μαρέλια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς, Μάρινιτς Κράγκιτς 4, Τσάγκαλ 1, Μπούτιτς, Πεΐκοβιτς, Μπούκιτς 2, Ζόβιτς, Τομάσοβιτς, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς.

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 2, Αλμύρας, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.

Αποτελέσματα και Βαθμολογία Α' Ομίλου Len Champions League

Ντιναμό Τιφλίδας-Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 13-8

Μπαρτσελονέτα-Ολυμπιακός 10-5

Γιαντράν Σπλιτ-Βουλιαγμένη 10-10

Προ Ρέκο-Ανόβερο 21-4

Η βαθμολογία

(10η αγωνιστική)

1.Μπαρτσελονέτα 27

2.Προ Ρέκο 24

3.Ολυμπιακός 22

4.Βουλιαγμένη 14

-------------------

5.Γιαντράν 11

6.Ραντνίτσκι 9

7.Ντιναμό Τιφλ. 6

8.Ανόβερο 3

Η επόμενη αγωνιστική

(11η - 5 Απριλίου)

Ολυμπιακός-Ανόβερο

Ντιναμό Τιφλίδας-Γιαντράν Σπλιτ

Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς-Μπαρτσελονέτα

Βουλιαγμένη-Προ Ρέκο

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0