World Sports

Ο Νίκος Γερακούδης ετοιμάζεται για μεγάλες προκλήσεις με την εθνική Καναδά!

Ο Νίκος Γερακούδης ετοιμάζεται για μεγάλες προκλήσεις με την εθνική Καναδά!
Ένα όμορφο νέο έφθασε στα αυτιά μας αυτές τις ημέρες, κατά τις οποίες η εθνική ομάδα ανδρών του Καναδά βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποιεί προετοιμασία, παίζοντας δυνατά φιλικά με τα κορυφαία κλαμπ της Α1 κατηγορίας ανδρών.
Στην εθνική Καναδά αγωνίζονται αρκετοί αθλητές που φορούν το σκουφάκι ελληνικών ομάδων, όπως ο Άρια Σολεϊμάνιπακ του ΝΟ Χανίων, ο Γκάρντιγιαν του ΑΝΟ Γλυφάδας και ο Χαλατζιάν του ΝΟ Χίου. Ανάμεσα τους πλέον και ένας Έλληνας αθλητής, ο οποίος έγινε μέλος της εθνικής Καναδά και ετοιμάζεται για πολύ μεγάλες προκλήσεις στην καριέρα του σε διεθνές επίπεδο. Ο Νίκος Γερακούδης, ο οποίος τα τελευταία έτη φοράει το σκουφάκι του ΓΣ Περιστερίου έγινε μέλος της εθνικής Καναδά και πλέον θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ αυτές τις ημέρες γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες κατά την προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους.

Ο Νίκος Γερακούδης έχει την καναδική υπηκοότητα και διαβατήριο, καθώς ο πατέρας του γεννήθηκε στον Καναδά και φυσικά μπορεί να αγωνιστεί με το σκουφάκι της χώρας, συνεχίζοντας τον δρόμο ενός συμπαίκτη του στον ΓΣ Περιστερίου, του Γιώργου Τοράκη, ο οποίος για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος της εθνικής Καναδά και αναμφίβολα έζησε σημαντικές αθλητικές στιγμές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, World League και Παναμερικανικούς αγώνες.

Το #AQF24 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, εκεί όπου ο Καναδάς κοντραρίστηκε με τον Πανιώνιο και μίλησε με τον Νίκο Γερακούδη για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την εμπειρία, πιστεύω θα μου δώσει πάρα πολλά ως παίκτη. Η εμπειρία διοργανώσεων όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τα Προολυμπιακά τουρνουά και φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες αν τα καταφέρουμε είναι καταπληκτική. Είμαι… απίστευτα ενθουσιασμένος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και θέλω να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να δείξουμε ότι ο Καναδάς είναι εδώ στον παγκόσμιο χάρτη της υδατοσφαίρισης και ότι δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα. Πήγα στην εθνική με σκοπό να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και όχι απλώς για να είμαι μέλος μιας εθνικής ομάδας».

Πηγή: aquafeed24.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0