World Sports

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Sold-out ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup στο ΣΕΦ!

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Sold-out ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup στο ΣΕΦ!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ!

Εισιτήρια… τέλος για το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία ανάσα από την κατάκτηση του Challenge Cup στο βόλεϊ, έπειτα από την εκτός έδρας επικράτηση με 3-0 απέναντι στη Μακάμπι στον πρώτο τελικό.

Την Τετάρτη (15/3) υποδέχονται τους Ισραηλινούς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον δεύτερο τελικό και όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, εξαντλήθηκαν πλέον επίσημα όλα τα εισιτήρια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον τελικό του CEV Challenge Cup!

Σε περίπτωση που ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές που θα προκύψουν από τα εισιτήρια τα οποία δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι αλλά και από τις χορηγικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσής τους

 

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0