World Sports

Super Bowl: Ο τίτλος στους Τσιφς του Καρλαύτη με σκορ 38-35 και δραματικό φινάλε κόντρα στους Ιγκλς! (video)

Super Bowl: Ο τίτλος στους Τσιφς του Καρλαύτη με σκορ 38-35 και δραματικό φινάλε κόντρα στους Ιγκλς! (video)

Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη ήταν οι μεγάλοι νικητές του 57ου Super Bowl απέναντι στους Φιλαδέλφεια Ιγκλς με σκορ 38-35 και κατέκτησαν τον τίτλο του NFL. Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο τελικός, ο οποίος κρίθηκε 11 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε!

Σχετικά Άρθρα

Ονειρικές στιγμές ζει «ο δικός μας» Γιώργος Καρλαύτης, ο οποίος στη rookie σεζόν του στο NFL κατόρθωσε να στεφθεί πρωταθλητής. Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς στους οποίους αγωνίζεται επικράτησαν με σκορ 38-35 των Φιλαδέλφεια Ιγκλς σε ένα συναρπαστικό τελικό Super Bowl, που διεξήχθη στο «State Farm Stadium» της Αριζόνα λίγο πιο έξω από το Φοίνιξ. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ και μάλιστα κρίθηκε 11 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με ένα χτύπημα field goal από τον Μπάτκερ!

 


MVP του τελικού αναδείχθηκε ο κορυφαίος Πάτρικ Μαχόμς, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ενώ μάλιστα αγωνίστηκε με τραυματισμένο αστράγαλο.


Για να έρθει όμως η μεγάλη επικράτηση, οι Τσιφς χρειάστηκε να κάνουν μία υπέρβαση. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Φιλαδέλφεια μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με έναν εξαιρετικό Χερτς, ο οποίος ήταν το Α και το Ω στις επιθέσεις της, κατόρθωσε να πάει στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 24-14.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού όμως, το Κάνσας έδειξε τρομερό πάθος και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Με ένα touchdown στην 3η περίοδο και δύο ακόμη στην 4η έφεραν το σκορ στο ισόπαλο 35-35. Έτσι, στην τελευταία φάση του αγώνα, ήρθε το νικητήριο field goal του Μπάτκερ, το οποίο χάρισε τον 3ο τίτλο της ιστορίας τους στου Τσιφς.


www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0