World Sports

Ολυμπιακός - Ραντνίσκι 13-7: Με δύναμη... πυρός από τα 2 μέτρα, πάτησε κορυφή!

Ολυμπιακός - Ραντνίσκι 13-7: Με δύναμη... πυρός από τα 2 μέτρα, πάτησε κορυφή!
Με νίκη επί της Ραντνίτσκι (13-7) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Π. Καπαγέρωφ έριξε ο Ολυμπιακός την αυλαία του πρώτου γύρου στον πρώτο όμιλο του Len Champions League, τρεις μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Κορυφαίοι για τους «ερυθρόλευκους» οι φουνταριστοί, Μουρίκης και Κολόμβος.
Τρεις μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα, ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο του Α' ομίλου του Len Champions League, επικρατώντας της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς με 13-7.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει...σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο και κορυφαίους τους φουνταριστούς τους έφτασαν στην έκτη τους νίκη σε επτά αγώνες και ισοβαθμούν με την Προ Ρέκο στην κορυφή (κέρδισε 13-3 στην Τιφλίδα). Το θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού βολέυει και τη... Βουλιαγμένη, η οποία με νίκη επί του Ανόβερο σε λίγη ώρα (7/2, 20:00) προσπερνά τους Σέρβους στην προνομιούχο 4η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 5-1, 2-1.

Ολυμπιακός (Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Ραντνίτσκι (Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοφ, Μπράνκοβιτς 1, Στανόγιεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Κόγιτς, Ουκρόπινα, Ποζνάνοβιτς, Πλιέβαντσιτς, Άντιτς, Λούκιτς 1, Βρίλιτς 1, Τοντορόφσκι.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0