World Sports

Μο Φάρα: «Το 2023 θα είναι μάλλον η τελευταία μου σεζόν»

tags :
Μο Φάρα: «Το 2023 θα είναι μάλλον η τελευταία μου σεζόν»

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση εξέφρασε ο Μο Φάρα, ανακοινώνοντας ουσιαστικά το τέλος μίας σπουδαίας καριέρας.

Ο Μο Φάρα, ανακοίνωσε την Τρίτη (31/1) ότι η σεζόν του 2023 θα είναι «μάλλον» η τελευταία της καριέρας του. Ο 39χρονος Βρετανός δρομέας, θα αγωνιστεί στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, όπου η καλύτερη θέση που έχει τερματίσει είναι η τρίτη (2018), ενώ δεν σκοπεύει να συνεχίσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Ο 39χρονος τετράκις Ολυμπιονίκης, με δύο χρυσά μετάλλια στα 5.000μ. και ισάριθμα στα 10.000μ. δήλωσε: «Δεν θα συνεχίσω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. το 2024, στο Παρίσι) και νομίζω ότι το 2023 θα είναι πιθανότατα η τελευταία μου σεζόν.

Ήταν μια απίστευτη καριέρα. Και για εμένα, το να αγωνισθώ σε αυτόν τον αγώνα (σ.σ. στο Λονδίνο) σημαίνει πολλά. Πάντα έλεγα ότι θα ήταν υπέροχο να τον κερδίσω μια ημέρα. Είμαι υπερήφανος για όσα έχω καταφέρει και θέλω να δώσω στον εαυτό μου, άλλη μια ευκαιρία για να δω τι μπορώ να κάνω. Αλλά δεν έχω ν' αποδείξω τίποτε».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0