World Sports

Εθνικός: Σαν... σίφουνας στους «8» του Euro Cup!

Εθνικός: Σαν... σίφουνας στους «8» του Euro Cup!
Με θριαμβευτικό τρόπο ο Εθνικός έκλεισε θέση στις 8 κορυφαίες ομάδες του EuroCup αφού μετά τη Νις, κέρδισε και την Έγκερ και μάλιστα με ανατροπή.
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και με τη φόρα των προηγούμενων νικών, τα κορίτσια του Εθνικού έφεραν... τούμπα το ματς με την Έγκερ και κατέκτησαν την κορυφή του Α’ όμιλο του Euro Cup.

Δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς καθώς και οι δύο ομάδες είχαν προκριθεί, ούσες οι κορυφαίες του ομίλου. Και το γεγονός αυτό επέτρεψε στις αθλήτριες αν απάιξουν ελεύθερα, χαριζοντας στους θεατές και ένα συγκλοντισιτκό φινάλε.

Το τέρμα που έκρινε το ντέρμπι κορυφής σημείωσε η Άντριους στα 4:37 πριν τη λήξη. Νωρίτερα, στα 5:29 πριν ολοκληρωθεί το ματς, η Χατζηκυριακάκη είχε ισοφαρίσει σε 11-11. Ο Εθνικός προηγήθηκε μία και μοναδική φορά στο σκορ, αλλά ήταν αρκετή για να του δώσει τη νίκη αλλά την πρωτιά στον όμιλο. Μάλιστα, τα κορίτσια του Λέανδρου είχαν βρεθεί να κυνηγούν μέχρι και διαφορά τριών γκολ (5-2), την οποία βέβαια και κάλυψαν.

Τις προηγούμενες μέρες, ο Εθνικός είχε διαλύσει στο Εθνικό Κολυμβητήριο (Π. Καπαγέρωφ) τη Σίρενς (26-3), και τη Νις το Σάββατο (14/1) με 15-9.

Τα οκτάλεπτα και τα γκολ στο ματς με την Έγκερ:

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 4-4, 3-2

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη 3, Μπενέκου Αλκ., Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους 2, Μπεκρή.

ΕΓΚΕΡ: Κις, Γιάνκσο, Μπόρσι, Πάρκες 2, Μόλναρ, Κατόνα 1, Σ.Ζίλαγκι, Τζίγκανι, Κέκεσι, Μπόντι, Ζέλακ 4, Ντ. Ζίλαγκι 4, Ντούλιτς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0