World Sports

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-2: Εκ νέου ανατροπή από τους μαχητικούς «πράσινους» με τρομερό Ερνάντες!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-2: Εκ νέου ανατροπή από τους μαχητικούς «πράσινους» με τρομερό Ερνάντες!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό για το League Cup, αλλά οι «πράσινοι», με έναν φοβερό Ερνάντες, σημείωσαν ακόμα μία ανατροπή, επικρατώντας τελικά με 3-2, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού.

Μετά την ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός σημείωσε ακόμα μία, αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ για το League Cup. Παρά το γεγονός ότι ο «δικέφαλος του βορρά» προηγήθηκε με 2-0, οι «πράσινοι», με τον Ερνάντες να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, έφτασαν στην εντυπωσιακή νίκη με 3-2, αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κυριάρχησε στα πρώτα δύο σετ, τα οποία και κέρδισε, ενώ μπήκε πολύ δυνατά και στο τρίτο, έχοντας το προβάδισμα με 23-20. Εκεί, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σερί με 6-1 και κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

Από το σημείο αυτό το «τριφύλλι» ανέλαβε πλήρως τα «ηνία» της αναμέτρησης. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΟΚ, με τον Ερνάντες να είναι ασταμάτητος στο επιθετικό κομμάτι και έτσι έφτασε στο 3-2.

Για να προκριθεί στην επόμενη φάση χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ στον επαναληπτικό, ενώ από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει επικράτηση με 3-0 ή 3-1. Σε περίπτωση που κερδίζει με 3-2, η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0