World Sports

Ραντνίτσκι - Βουλιαγμένη 9-9: Ισόπαλη πρεμιέρα με… σόου Παπασηφάκη!

Ραντνίτσκι - Βουλιαγμένη 9-9: Ισόπαλη πρεμιέρα με… σόου Παπασηφάκη!

Τι κι' αν απουσίαζε επί μία δεκαετία από τα "σαλόνια" του LEN Champions League; Η Βουλιαγμένη έδειξε σαν έτοιμη από καιρό και φεύγει με ψηλά το κεφάλι (9-9) από το παγωμένο Κραγκουγεβατς. Τα... όργια του Νικόλα Παπασηφάκη κράτησαν όρθιο τον ΝΟΒ στην πρεμιέρα του στα "αστέρια", οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία στο φινάλε να αποδράσει.

Σπουδαίος βαθμός για τη Βουλιαγμένη στην επιστροφή της στο Champions League μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, με την ελληνική ομάδα να έρχεται ισόπαλη με την ισχυρή Ραντνίτσκι με 9-9. Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νικόλας Παπασηφάκης, σημειώνοντας πέντε γκολ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγώνα, επιβάλλοντας το ρυθμό τους. Κατάφεραν έτσι να φτάσουν σχετικά εύκολα στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, προηγούμενοι με 3-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν για τη Βουλιαγμένη. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, ενώ δέχθηκαν και άλλα δύο, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο ημίχρονο, όντες πίσω στο σκορ με 5-1.

Από εκεί και έπειτα, όμως, η ελληνική ομάδα άλλαξε ριζικά την εικόνα της. Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΝΟΒ έκανε ένα επιμέρους 5-0, με τον Παπασηφάκη να πετυχαίνει τρία τέρματα και τη Βουλιαγμένη να μπαίνει στο τελευταίο μέρος του αγώνα κερδίζοντας με 6-5.

Εκεί, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με δύο γρήγορα γκολ, κάνοντας το 7-6, αλλά ο Νικολαΐδης απάντησε σχεδόν αμέσως ισοφαρίζοντας. Η Ραντνίτσκι πήρε «αέρα» δύο τερμάτων με 3’34’’ να απομένουν, αλλά ο Παπασηφάκης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Σημειώνοντας δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό, έγραψε το τελικό 9-9 και μάλιστα, λίγο έλειψε η Βουλιαγμένη να φύγει και με τη νίκη, αλλά το σουτ του Χαλυβόπουλου κόπηκε.


Τα οκτάλεπτα:
 3-1, 2-0, 0-5, 4-2


Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

1η αγωνιστική 15/11

  • Ολυμπιακός - Προ Ρέκο 9-7
  • Ραντνίτσκι – Βουλιαγμένη 9-9
  • Ντινάμο Τιφλίδας – Μπαρτσελονέτα 8-14
  • Ανόβερο - Γιαντράν Σπλιτ 8-10


Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 3

2. Μπαρτσελονέτα 3

3. Γιαντράν Σπλιτ 3

4. Βουλιαγμένη 1

5. Ραντνίτσκι 1

6. Ανόβερο 0

7. Ντιναμό Τιφλίδας 0

8. Προ Ρέκο 0


Επόμενη αγωνιστική 29/11

  • Ντινάμο Τιφλίδας - Ολυμπιακός
  • Ραντνίτσκι - Ανόβερο
  • Γιαντράν Σπλιτ - Προ Ρέκο
  • Βουλιαγμένη - Μπαρτσελονέτα

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0